Права колонка с мачове в неделя

Множествен: Текущ
Беларуска лига
14:00/5 апр.
БГУ Минск - Минск
Беларуска лига
18:00/5 апр.
Ислоч Минск - ФК Слуцк
Лига на Бурунди
16:00/5 апр.
Олимпик Стар – ЛЛБ Спорт 4 Африка
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Първият е от Беларус между отборите на Енергетик-БГУ Минск и ФК Минск. Мачът може да се определи като дербито на кръга, след като двата отбора заемат челните две места в класирането към момента. Последните два мача между двата отбора бяха изпълнени с попадения, като общият брой голове в двата мача е общо 13. На база тази резултатност се спирам на над 2,5 гола в предстоящия сблъсък. Коефициентът в bwin за тази прогноза е 1.67.

Най-добри букмейкъри

Втората среща отново е от Беларус и е между отборите на Ислоч Минск и ФК Слуцк. В три поредни срещи у дома,  домакините губят от предстоящия си съперник и мисля, че обезателно ще търсят реванш. До момента ФК Слуцк са спечелили три точки от две срещи, но и двата им изиграни мача бяха на свой терен-досега не са играли далеч от дома. Единицата е оценена с коефициент 1.78 в bwin.

Мачове на живо

Третата среща е от Бурунди и мача между Олимпик Стар и ЛЛБ Спорт 4 Африка. Тук се спирам на прогноза под 2,5 гола, като единствените ми аргументи са, че в първенството рядко падат много голове в срещите, а в последния мач между двата отбора бяха отбелязани две попадения. Коефициентът за под 2,5 гола е 1.65.

Публикация Права колонка с мачове в неделя публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/prava-kolonka-s-machove-v-nedelya-05-04-2020/

Comments Off on Права колонка с мачове в неделя

Comments are closed.