Права колонка с мачове в събота

Множествен: Текущ
Втора Бундеслига
15:00/23 май
Оснабрюк – Хановер
Втора Бундеслига
14:00/23 май
Дармщат – Ст. Паули
Висша лига на Армения
17:15/23 май
Пюник Ереван – Арарат Армения
естонска Мейстрилига
13:00/23 май
Пайде Линамеесконд – ФК Куресааре
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Първата среща е от Германия и е между отборите на Оснабрюк и Хановер от Бундеслига II. Домакините са вече цели девет срещи без записан успех и ще премерят сили срещу отбор, който безспорно се намира във форма. Само една е загубата на Хановер в последните шест срещи. И двата отбора ще бъдат предпазливи, което би довело до по-малко попадения. Залог под 3,5 гола ми се струва удачен, при никак не лош коефициент – 1.34.

Втората среща отново е от Бундеслига II. Един срещу друг се изправят Дармщат и Ст. Паули. Тук отново ще заложа на под 3,5 гола при коефициент 1.33. Да, не е висок, но вероятността да се окаже печеливша прогнозата е повече от реална.  В седем поредни мача между двата отбора головете са под 3,5.

Най-добри букмейкъри

Третата среща, на която съм се спрял е от Армения, а мачът е между Пюник Ереван и Арарат Армения. Тук се спирам на опцията „ Равен няма залог – Арарат Армения“ при коефициент 1.45. Така ако мачът завърши без победител залогът няма да бъде отчетен като загубен. Последният мач, в който Пюник беше домакин, Арарат спечелиха с 0:3, а и като цяло лидерът в класирането е считан за фаворит в предстоящата среща.

Четвъртият мач е между отборите на Пайде Линамеесконд и ФК Куресааре от естонската Майстрилига. Тук домакините са категоричен фаворит и може би единствената въпросителна е колко гола ще отбележат на противника си. Тук залагам на прогноза и двете полувремена да бъдат спечелени от домакините. В три от последните пет мача между двата отбора, Пайде печели и двете полувремена. Коефициентът е 1.57.

 

Публикация Права колонка с мачове в събота публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/prava-kolonka-23-05-2020/

Comments Off on Права колонка с мачове в събота

Comments are closed.