Права колонка с тенис прогнози

Полякът Майхжак впечатли на Аустрелиън Оупън, където беше на път да бие Кей Нишикори, но не издържа физически. След това имаше проблем с концентрацията и загуби няколко мача, в които беше фаворит. Той пристигна във Франция след загуба в квалификациите на Мастърса в Маями, но самият факт, че беше там е достатъчен да покаже таланта и израстването на поляка.

Той сега ще се изправи срещу опонент, който натрупа самочувствие с няколко победи в Шънджън, достигайки до полуфиналите, където загуби от Багдатис. Коефициентът не е достатъчен за мач на сингъл, но считам, че Майхжак ще спечели.

Очаквам същото и от италианеца Джианеси. Той обича клея и по време на “Златния суинг” (турнирите от АТП на червено в Южна Америка през февруари), направи няколко отлични двубоя срещу съперници от топ 100, губейки в три сета от Диего Шварцман и Ласло Джере. Куко не е особено впечатляващ.

Той предпочита твърдите кортове, като е предишните два сезона има само 9 мача на клей. По принцип считам, че Джианеси е по-добрият тенисист, а на землени кортове предимството му би трябвало да е осезаемо.

Множествен: Текущ
Чаланджър, Франция
17:40/26 мар.
Камил Майхжак - Баптист Крепат
Чаланджър, Марбея
15:20/26 мар.
Алесандро Джианеси - Енцо Куко
Акумулатор
к:
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Права колонка с тенис прогнози впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/prava-kolonka-s-tenis-prognozi-26-03-19/

Comments Off on Права колонка с тенис прогнози

Comments are closed.