Права колонка с тенис прогнози

Първо Стефано Траваля да победи Андреа Коларини. Най-вече заради станалото вчера в мача на аржентинеца Коларини, който в един гейм успя да спаси 6 точки за пробив при 3:4 в първия сет срещу Ено Куко и след това съперникът му рухна психически.

В игрови план Куко беше по-добър и ако беше използвал споменатите шансове, то сега нямаше да пиша за Коларини. Това беше и едва втората му победа в последните 9 мача. Сега ще играе срещу далеч по-добър съперник, като единственото притеснение е, че Траваля ще изиграе първия си мач на клей за годината. Той дойде и в София и направи два отлични мача в Арена Армеец, показвайки дори, че има способности да пробие в топ 100. На по-смелите от вас предлагам дори да пробват -3.5 гейма за него.

Аз залагам на чистата победа в комбинация с успех на Енрике Лопес-Перес в Мурсия. Той се изправя срещу Роберто Ортега-Олмедо. 3:1 в директните сблъсъци, по-добра форма в момента и повече игрова практика на клей говорят изцяло в полза на Лопес-Перес. Прогноза: победи за Стефано Траваля и Енрике Лопес-Перес

 

Множествен: Текущ
Чаланджър, Италия
12:20/10 апр.
Стефано Траваля - Андреа Коларини
Чаланджър, Мурсия
12:00/10 апр.
Роберто Ортега-Олмедо - Енрике Лопес-Перес
Акумулатор
к:
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Права колонка с тенис прогнози впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/prava-kolonka-s-tenis-prognozi-10-04-19/

Comments Off on Права колонка с тенис прогнози

Comments are closed.