Предложения на betfair за деня

Хакен - Хамарби
Швеция
Час - 20:05
Прогноза - Х2
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

Хакен и Хамарби се изправят един срещу друг в среща от 16-ия кръг на първенството на Швеция. Разликата между двата отбора е много малка и това ни кара да мислим, че Хамарби са подценени от букмейкърите и имат отлични шансове да спечелят точка или три днес. Гостите имат само 1 загуба в последните си 6 мача, докато Хакен имат само 1 победа за същия период. В директните двубои положението е същото - Хакен имат само 1 победи в последните 5 директни двубоя. Хамарби влизат в мача с победа от последния кръг, докато Хакен загубиха. Прогноза двоен шанс Х2.

Юргарден - Атвидабергс
Швеция
Час - 20:00
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Двубой от същия кръг на същото първенство, в който разликата между двата отбора е в пъти по-голяма. Юргарден е един от най-силните отбори в Швеция, като не е губил в 12 поредни официални срещи. Гостите пък се очертават като пълния аутсайдер през този сезон, като в момента се движат твърдо на последно място в класирането със смешните 7 точки за 15 кръга. Тимът е спечелил 3 точки в последните си 9 двубоя. Най-вероятното нещо, което може да се случи в този сблъсък, е победа на домакините с два или повече гола разлика.

Флора Талин - Пайде Линнамеесконд
Естония
Час - 21:00
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Тук също можем да очакваме убедителна победа за домакините. Флора Талин имат 6 поредни победи срещу днешния си противник, като общата голова разлика в тези 6 двубоя е 19:3. Флора се движат на второ място във временното класиране и имат добри шансове да стигнат до първото място, което е на само 1 точка разстояние. Противникът им е на предпоследното 9-то място и имат повече от 3 пъти по-малко спечелени точки от Флора Талин. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Олборг - Есберг
Дания
Час - 20:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.40
Сигурност - 4/10

Двата отбора са много равностойни и с голям процент на вероятност можем да предположим, че няма да успеят да се победят тази вечер. През миналия сезон двата тима завършиха с абсолютно еднакъв актив от точки. Голямата им равнопоставеност си личи и от директните мачове - в последните пет такива, двата отбора си разделиха по две победи и веднъж завършиха наравно. Прогноза Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/07/betfair_20.html

Comments Off on Предложения на betfair за деня

Comments are closed.