Премиер лигата на Русия

Анжи - Криля Советов
Русия
Час - 17:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10
Анжи са много слаби през този сезон, но сега се очаква Криля Советов тотално да отпишат този мач, защото те със сигурност ще играят плейоф за оставане и трябва да пазят силите си за него. Анжи пък със сигурност изпадат от Висшата лига, така че ще искат да я напуснат с една победа пред собствена публика. Дори и да бяха играли, Криля Советов едва ли щяха да направят кой знае какво като се има предвид факта, че след подновяването на първенството през март имат 2 равенства и 8 загуби. Прогноза 1.

ЦСКА Москва - Локомотив Москва
Русия
Час - 17:30
Прогноза - 1
Коефициент - 2.10
Сигурност - 7/10
Най- вероятно Армейците ще спечелят толкова важното дерби, което ще реши много неща. Домакините са в убийствената серия от 9 поредни победи и изглежда, че никой не може да ги спре през тази година. Те са и в страхотната серия от 6 поредни победи над Локомотив, които загубиха последния си мач, а преди това направиха равенство. Прогноза 1.

Амкар - ФК Краснодар
Русия
Час - 17:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10
Краснодар се нуждаят от задължителна победа, за да си осигурят мястото в Лига Европа, докато Амкар не само, че не се борят за нищо, ами и са в трагична форма. Те са в серия от 9 мача без победа. В същото време Краснодар спечелиха последните си два мача, както са спечелили и последните си два мача срещу Амкар, и са много близо до участие в Европа. Прогноза 2.

Волга - Урал
Русия
Час - 17:30
Прогноза - Х
Коефициент - 3.30
Сигурност - 4/10
Само една точка е необходима на Урал, за да са сигурни в оставането си в елита и смятаме, че ще се разберат за нея с вече изпадналия Волга. Домакините имат 9 загуби в последните си 10 мача и биха били щастливи да спечелят една точка срещу силния тим на Урал и така да напуснат елитната дивизия на Русия с гордо вдигната глава. Прогноза Х.

ТВ програма
17:30 ЦСКА Москва - Локомотив Москва -> Film+ HD
19:15 Ботев Пловдив - Лудогорец -> TV7

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/05/blog-post_15.html

Comments Off on Премиер лигата на Русия

Comments are closed.