Премиер Лига Беларус

Динамо Минск - Днепър Могилев
Беларус
Час - 19:45
Прогноза - Х
Коефициент - 4.60
Сигурност - 3/10
Домакините нормално са определяни като големия фаворит в този сблъсък, но смятаме, че гостите имат силите и качествата да си тръгнат с точка от Минск. Гостите са направили цели 7 равенства в 11-те си двубоя от началото на кампанията, а само преди година дори успяха да победят Динамо. Домакините пък в последно време са малко неубедителни, като в последните си 5 двубоя имат 2 победи, равен и 2 загуби. Като нищо отново могат да загубят точки от коравия си съперник. Прогноза Х.

ФК Слуцк - Неман
Беларус
Час - 14:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.55
Сигурност - 5/10
И при двата отбора представянето не е много добро, но това на домакините е доста по- лошо. Те имат само една точка в последните си 5 мача. Това всъщност е нормално за тях, защото все пак те се качиха в Висшата лига едва през този сезон. Неман и през миналия играеха във елитния ешалон и то доста успешно. Сега са малко неубедителни, но все пак можем да отбележим, че имат само една загуба в последните 8 мача. Класата е на страната на гостите, на тяхната страна е и нашият залог. Прогноза 2.

Белшина Бобруйск - Гомел
Беларус
Час - 14:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10
Резултатите на Гомел в последните кръгове са доста по- добри и затова ще заложим на тях. Домакините имат само една победа в последните си 8 срещи, докато гостите в последните си 5 мача имат две победи и три равенства. Като цяло Гомел са доста по- напред в класирането, а и биха Белшина в последния мач помежду им. Прогноза 2.

Йонкопинг - Гаис
Швеция 2-ра дивизия
Час - 20:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.95
Сигурност - 7/10
Домакините са една класа по- добри от Гаис в момента. Йонкопинг имат в момента 4 победи в последните си 6 мача, докато гостите имат 6 загуби в последните си 7 мача. С тези си резултати Гаис напълно заслужено делят последната позиция. И напълно заслужено ще бъде ако загубят от добрия отбор на домакините. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/06/blog-post_11.html

Comments Off on Премиер Лига Беларус

Comments are closed.