Приятелски мачове на национални отбори

Словакия - Финландия
Приятелски мач
Час - 18:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10
Словаците са в изключително силна форма. Те започнаха квалификационната си група за Европейското първенство по начин, по който едва ли са си и мечтали да започнат - с четири победи, като сред тях е успехът им срещу Испания. Финландците са много далеч от силното представяне на домакините. Те започнаха групата си с победа над аутсайдера Фарьорските острови, след това направиха равен у дома на Гърция, а после записаха две поредни загуби, които намалиха шансовете им за Европейското до минимум. В момента тимът на Словакия се намира в много по- добра форма. Прогноза 1.

Австрия - Бразилия
Приятелски мач
Час - 19:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Бразилският национален отбор показва в последно време, че се отнася сериозно и с уважение към приятелските мачове. Бразилците изиграха пет контроли след Световното, като и в петте записаха победи. Една от причините за желанието им в контролите е нуждата да се реваншират пред феновете си, които браха голям срам на домакинското Световно. Смятаме, че и днес Селесао ще играят на 100% от възможностите си. А ако играят сериозно, няма как да не бият Австрия. Разликата в класите е много голяма просто. Прогноза 2.

Гърция - Сърбия
Приятелски мач
Час - 19:0
Прогноза - 2
Коефициент - 2.90
Сигурност - 5/10
В това си състояние е нормално да очакваме гърците да паднат от почти всеки. Само преди няколко дни те изиграха един от най- срамните мачове в цялата си история, когато паднаха у дома от Фарьорските острови. И преди това игрите им не бях никак добри - те записаха едва една точка в първите три мача от квалификационната група. Сърбите, макар и те да не са в отлична форма, са в далеч по- стабилно състояние и смятаме, че ще вземат това балканско дерби. Прогноза 2.

Португалия - Аржентина
Приятелски мач
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10
Португалците определено не се намират в най- доброто си състояние. През лятото те се провалиха на Световното и отпаднаха от една от най- лесните групи. След това започнаха квалификационната си група за Европейското през 2016 г. със загуба у дома от Албания. Аржентина пък направиха едно много силно Световно, на което стигнаха до финала. Играчите на гостите са доста по- качествени, а и отборът по- обигран. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/11/blog-post_18.html

Comments Off on Приятелски мачове на национални отбори

Comments are closed.