Приятелски мачове

Уругвай - Коста Рика
Приятелска среща
Час - 14:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10
Уругвай и Коста Рика се изправят един срещу друг в приятелски мач. И двата тима се представиха много прилично на Световното първенство и докато за домакините това бе очаквано, то никой не очакваше толкова доброто представяне на гостите. Но сега обаче не мислим, че костариканците ще се представят толкова добре. Като играчи определено отстъпват и то с много на днешния си противник. Уругвай имат едни от най- големите звезди на световния футбол и победата им днес, дори и в приятелски мач, е задължителна. Прогноза 1.

Германия (До 21) - Холандия (До 21)
Приятелски мач
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10
Две от най- великите футболни нации в света се изправят в контролна среща, само че с формациите си До 21 години. Младежите на Германия са в много по- добра форма и очакваме да се справят без проблеми с връстниците си от Холандия, които се намират в сериозна криза. Бундестимът мачка всичко по пътя си - той спечели всичките си мачове за тази календарна година, като отбеляза 15 гола и не допусна нито един. Гостите пък разочароват всички с представянето си. Те загубиха последните си четири мача, в които паднаха от отбори като младежите на Грузия и Словакия, които определено не са сред големите младежки сили. Срещу Немската машина ще им бъде безкрайно трудно. Прогноза 1.

Арсенал Саранди - Индепендиенте
Аржентина
Час - 00:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.45
Сигурност - 5/10
Арсенал Саранди са страхотни домакини и имат много сериозно предимство в преките двубои срещу Индепендиенте. Това са основните причини, които ни карат да мислим, че днес ще спечелят трите точки. В последните 7 мача между двата отбора Арсенал имат 6 победи и веднъж са завършвали наравно. Това е едно наистина сериозно преимущество в полза на домакините. А домакинският фактор определено ще им помогне. Арсенал Саранди за най- силният домакин в лигата. В срещите си на собствен терен те са спечелили 17 точки, докато в тези като гост... само една точка. Предполагаме, че отборът на Мартин Палермо ще продължи добрата си серия пред собствена публика. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/11/blog-post_13.html

Comments Off on Приятелски мачове

Comments are closed.