Приятелски мачове

Чехия - Австрия
Приятелски мач
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 2.20
Сигурност - 6/10
И двата състава няма да ги видим на Световното, но въпреки това в този мач ще играят два силни състава, като това важи особено за домакините. Чехия бяха в нашата квалификационна група, откъдето, знаете, само Италия се класира за Световното. Австрия бяха в група с Германия и Швеция и също като Чехия завършиха на трето място. Играчите на Чехия са една идея по- добри и с домакинското им предимство няма как да не заложим на тях. Прогноза 1.

Бразилия - Панама
Приятелски мач
Час - 19:00
Прогноза - 1 (-2 ХК)
Коефициент - 1.75
Сигурност - 8/10
Генерална репетиция за Бразилия преди Световното срещу отбора с доста скромни възможности Панама. Панама нямаха победа в последните си 7 квалификационни мача. Не могат да победят скромни отбори като Коста Рика, Ямайка и Хондурас. За сравнение, Бразилия отнесе Хондурас с 5:0 преди няколко месеца. И то като гост. Някаква подобна съдба смятаме, че очаква и панамците. Залогът ни е Бразилия да победи с поне 3 гола разлика.

Швейцария - Перу
Приятелски мач
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
И тук има сериозна разлика в класите на двата отбора, макар и да не е толкова голяма, колкото в мача на Бразилия. Но все пак тук не търсим разлика, а просто победа на домакините, които имат само една загуба от 15 август 2012 година. Гостите в същото време имат 5 загуби и 2 равенства в последните си 7 мача. Домакините ще играят на Мондиала и едва ли ще допуснат гаф срещу скромния отбор на Перу само седмица преди началото на Световното. Прогноза 1.

ОАЕ - Грузия
Приятелски мач
Час - 20:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.40
Сигурност - 6/10
Грузия имат по- добрия отбор и е напълно логично да победят скромния тим на ОАЕ. Трябва да уточним, че срещата ще се играе на неутрален терен. Само преди няколко дни ОАЕ загубиха от Армения - отбор на нивото на Грузия. Грузия пък биха Саудитска Арабия - отбор, който е по- добър от Емирствата. При този коефициент си заслужава да се пробва победата на символичните гости. Прогноза 2.

ТВ Програма
22:00 Бразилия - Панама -> News7

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/06/blog-post_3.html

Comments Off on Приятелски мачове

Comments are closed.