Приятелски мачове na национални отбори

Италия - Холандия
Национален отбор по футбол на Италия
Международна приятелска среща
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.30
Сигурност - 6/10
Изключително интересен двубой от програмата на международните контроли в днешния ден. Италия ще изиграят първия си мач под наставленията на новия селекционер Антонио Конте, бившият треньор на Ювентус, който напусна Старата госпожа през лятото. Конте със сигурност ще иска отборът му да се представи успешно в дебюта си, а играчите ще направят всичко възможно да се покажат в добра светлина пред човека, който ще решава дали ще играят в официалните мачове. Смятаме, че тази допълнителна инжекция в отбора на домакините ще направи разликата. Прогноза 1.

Франция - Испания
Международна приятелска среща
Час - 22:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.40
Сигурност - 6/10
Още един много интересен сблъсък ще се изиграе днес. Петлите се представиха много по- добре от противника си на Световното първенство. Домакините стигнаха чак до четвъртфинала, където бяха отстранени от Германия в един равностоен мач, докато Испания отпадна още в групите, след като загуби първите си два мача срещу Холандия и Чили. Ако вземем под внимание играта на двата отбора от Бразилия, то домакините определено ще победят. От тогава нещата сигурно са се попроменили, но французите ще могат да се радват на домакинското си предимство, така че при този коефициент се заслужава да се заложи за тях. Прогноза 1.

Словакия - Малта
Международна приятелска среща
Час - 19:20
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Малта винаги са били и си остават футболно джудже и не могат да се мерят с отбори от средна европейска класа, какъвто е тимът на Словакия. Малта загубиха в последната си контрола от аматьорския отбор на Гибралтар и в последната година загубиха всичките си мачове с изключение на домакинството си на Фарьорските острови, докато Словакия могат да се похвалят с победи над Черна гора, Израел, Полша и Босна и Херцеговина през последните 12 месеца. Прогнозираме победа за домакините с поне два гола разлика.

Белгия - Австралия
Международна приятелска среща
Час - 21:45
Прогноза - Х2
Коефициент - 2.70
Сигурност - 5/10
Мислим, че гостите имат силите да не си тръгнат със загуба в гостуването си на Белгия. Кенгурата показаха едно много приятно лице на Световното първенство, въпреки че отпаднаха безславно. Белгийците направиха силно световно, но сега едва ли ще се хвърлят с всички сили срещу Австралия. Прогноза Х2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/09/na.html

Comments Off on Приятелски мачове na национални отбори

Comments are closed.