Прогноза и статистика за днес

Дуисбург - Падерборн
Германия 2
Час - 21:15
Прогноза - 2
Коефициент - 2.20
Сигурност - 6/10

Залогът ни е предимно против ужасната форма на отбора-домакин. Дуисбург стартираха сезона с 2 точки от 9 мача. Това е донякъде нормално като се има предвид, че Дуисбург влязоха от третата дивизия и очевидно не са готови за това ниво. Падерборн пък идват от обратния път - те през миналия сезон бяха в първата Бундеслига, но отпаднаха. И те не започнаха сезона никак добре, но все пак са в пъти по-добре от противника си. Прогноза 2.

Трапани - Перуджа
Италия Серия Б
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 2.20
Сигурност - 6/10

Трапани е един от едва двата отбора, които все още нямат загуба от началото на сезона. Перуджа имат две загуби, но по-големия проблем при тях е трудността при отбелязването на голове - имат едва три гола в петте мача от началото на кампанията. Оценяваме шансовете на домакините за победа като над 50%, което означава, че е изгодно да заложим при този коефициент.

ИФК Мариенхам - РоПС
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.30
Сигурност - 6/10

РоПС се намират в ожесточена битка за титлата малко преди края на сезона. Те се намират на първо място във временното класиране с две точки аванс пред втория Сейняоен. В момента те дават всичко от себе си, доказателство за което е серията им от три поредни победи. Сезонът за ИФК Мариенхам на практика приключи. Те се намират в златната среда на класирането, нямайки шанс нито за Лига Европа, нито пък могат да изпаднат. Те загубиха последните си два мача. Няма съмнение кой е по-силния и по-мотивирания отбор за този мач. Прогноза 2.

Астерас Триполис - Платаниас
Гърция
Час - 19:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Астерас Триполис стартираха сезона със 7 точки, докато Платаниас имат само една точка в петте изиграни мача. Астерас Триполис имат убийствено предимство срещу този съперник през последните години - 7 победи и 1 равен в последните осем мача. Ще бъде голяма изненада, ако домакините не победят. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/10/blog-post_5.html

Comments Off on Прогноза и статистика за днес

Comments are closed.