Прогнозите на Sportingbet за България

Гингам - Марсилия
Франция
Час - 21:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10

Гингам е един от аутсайдерите в първенството, докато Марсилия винаги се борят за челните места. През миналия сезон завършиха на призовото четвърто място, което ще им позволи да се състезават в Лига Европа през този сезон. Домакините започнаха ужасно новия сезон с три поредни загуби и без нито един отбелязан гол. Марсилия също започнаха сезона с две загуби, но в последния кръг се отпушиха и победиха с 6:0 у дома. Марсилия нямат никакви проблеми в преките си двубои срещу Гингам в последните години - последните 6 срещи между двата тима са спечелени от Марсилия. Прогнозата ни е за продължаване на традицията. Прогноза 2.

Волфсбург - Шалке 04
Германия
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.95
Сигурност - 7/10

Много интересен двубой от първенството на Германия, в който ще се доверим на домакините най-вече точно заради това, че са домакини. Обикновено в двубоите между двата тима домакинът побеждава. Това се е случило в 8 от последните 11 директни срещи. Двата отбора са иначе равностойни, може би отново с леко предимство за домакините. Прогноза 1.

Лудогорец - Славия
България
Час - 20:00
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10

Лидерът в класирането и неизменен шампион през последните години Лудогорец излиза срещу отбора на Славия. Лудогорец се представя много добре срещу Славия. 3 от последните 4 мача между двата тима завършиха с победи на разградчани с три или повече гола разлика. Днес търсим само два гола преднина на Орлите. Това ни изглежда като много вероятно да се случи, като имаме предвид разликата в класите между двата отбора. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Олесунд - Волеренга
Норвегия
Час - 20:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.50
Сигурност - 4/10

Време е двата отбора да направят едно равенство. Домакините нямат Х в 8 поредни двубоя, като същото важи и за гостите, което прави събирателно 16 поредни мача без реми. В директните срещи също виждаме суша на ремита в 6 мача. Теорията на вероятностите ни кара да се насочим към равенството. Прогноза Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/08/sportingbet_28.html

Comments Off on Прогнозите на Sportingbet за България

Comments are closed.