Прогнози за днес

Лил - ПСЖ
Франция
Час - 21:30
Прогноза - 2
Коефициент - 1.75
Сигурност - 8/10

ПСЖ и Лил играят в откриващия кръг на първенството във Франция. Лил със сигурност не пазят добри спомени от последния си мач срещу ПСЖ - тогава домакините в днешния двубой загубиха с 6:1. Това беше само преди четири месеца и оттогава нещата не са се променили много - ПСЖ все още е най-добрият отбор във Франция, а Лил не могат да се мерят с тях. Прогноза 2.

Зулте Варегем - Генк
Белгия
Час - 21:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.75
Сигурност - 5/10

Зулте Варегем също са отбор, който не пази добри спомени от последните си двубои срещу днешния противник. Последните три мача между двата тима завършиха с победи за Генк. Това най-вече ни кара да се доверим на гостите и да заложим за тях при този много добър коефициент. На гостите със сигурност няма да им бъде лесно, но шансовете им са достатъчно добри, че да си заслужава да се заложи при тази ставка. Прогноза 2.

РНК Сплит - НК Загреб
Хърватия
Час - 21:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

РНК Сплит започнаха новия сезон много по-добре от противника си - те записаха две победи и два равни, докато НК Загреб имат два равни и две загуби. Домакините определено са в по-добра форма, а в домакинските си двубои са безгрешни до момента - и двете им победи са в срещи на собствен терен. Домакините са отборът с много по-големи шансове да стигне до триумфа тази вечер. Прогноза 1.

Бърно - Славия Прага
Чехия
Час - 21:15
Прогноза - 1
Коефициент - 2.70
Сигурност - 5/10

Бърно имат цели пет поредни победи в директните двубои срещу Славия Прага. Последната от тях бе с резултат 3:0 във втория полусезон на миналия сезон. Бърно започнаха с победа в единственото си домакинство до този момент в новия сезон, очакваме да продължат добрата си серия пред собствена публика и срещу Славия Прага, които спечелиха само една точка от началото на кампанията. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/08/blog-post_7.html

Comments Off on Прогнози за днес

Comments are closed.