Прогнози за мачовете във Вторник – Шампионска лига 2019

Прогнози Шампионска лига за Вторник 17 Септември 2019:

Прогнози – обосновани (кратко представяне и анализ на мачовете) Шампионска лига сезон 2019/2020

Интернационале Милано – Славия Прага

Един мач, в който се срещат италианци и чехи за спорт за трите точки в Груповата фаза на Шампионска лига. Както навярно знаете Лудогорец имаше шансове да продължи и да участва в групите, но беше спрян от Ференцварош, като ще видим следващия сезон дали български отбор ще успее да се пребори и да играе в най-реномирания турнир, но нека сега се насочим към този мач. Интер определено е по-стабилния отбор, с повече опит и добро представяне в ШЛ, но славия Прага не е за подценяване. Прогнозираме минимлан победа за италианците. 1:0, 2:1, като по-смелите може да пробват и с малък залог на точен резултат.

Прогноза – 1, коефициент 1.55

уинбет коефициенти

Борусия Дортмунд – Барселона

Мач между два силни отбора, като се има впредвид, че Дортмунд е играл и финал в Шампионска лига, а и е втория най-силен отбор в Германия, тук в тази анализирана прогноза ще заложим на голове. Барселона е много класен отбор и всяка година показва класа, като в същото време рядко ни е изненадвала, когато сме залагали за над 2.5 гола в нейни мачове. Дортмунд предполагаме, че ще вкарат гол и те в Германия. Прогнозата ни е над 2.5 гола в мача.

Прогноза – над 2.5 гола, коефициент 1.47

efbet-koeficient

Челси – Валенсия

Челси се изправя срещу Валенсия в мач от фрупите на ШЛ. Отбора е амбициан да спечели ценни 3 точки на Стамфорд Бридж, като се изправя срещу слен съперник. Валенсия дълги години беше в топ отборите на Испания Примера лига, а и стигаше далеч в ШЛ, но напоследък нещата не са така добре, както преди. Въпреки това Валенсия има опит в този турнир и знае как да печели ценни точки. Прогнозираме труден мач и за двата отбора и гол/гол (позиция – двата отбора да отбележат гол – Да)

Прогноза – гол/гол, коефициент – 1.71

уинбет коефициенти

Виж цялата прогноза на:

Comments Off on Прогнози за мачовете във Вторник – Шампионска лига 2019

Comments are closed.