Прогнози за Сряда

Торино - Емполи
Италия
Час - 16:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10

Торино се намират в отлична форма, записвайки 4 победи и 3 равенства в последните си 7 мача. В последното си домакинство успяха да победят вечния враг Ювентус, което бе много важ победа за тях и със сигурност ще се отрази на самочувствието им. Торино имат победи и в последните си 3 домакинства срещу Емполи. Гостите се намират доста по-назад в класирането и формата им е далеч от тази на Торино. Това ни кара да очакваме домакинска победа. Прогноза 1.

Марибор - Целие
Словения
Час - 18:00
Прогноза - Х2
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

Решаващ момент в битката за титлата в първенството на Словения. Домакините са лидери в класирането, но гостите са на само пет точки зад тях и ако не загубят днес, ще останат в битката за титлата. Целие е най-добрият домакин в Словения. Те имат 4 победи и 2 равенства в последните си 6 мача. Имат и много добри резултати в преките двубои срещу Марибор. Загубили са само 2 пъти в последните 9 директни срещи. Много добър коефициент получаваме за това гостите да не загубят. Прогноза двоен шанс Х2.

Крка Ново место - Домжале
Словения
Час - 18:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

Домжале имат 5 победи и 1 равен в последните си 6 мача срещу домакините. Те са и много по-класният отбор, така че всичко ни води към тяхна победа. Домжале се борят за участие в Европа. Те имат повече от два пъти спечелени точки от противника си. Гостите са фаворитът и нашият залог отива при вас. Прогноза 2.

ТВ Програма
21:45 Барселона - Байерн ---> bTV Action

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/05/blog-post_6.html

Comments Off on Прогнози за Сряда

Comments are closed.