Прогнози за Холандия

НЕК Ниймеген - Екселсиор
Холандия
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.75
Сигурност - 6/10

НЕК Ниймеген идват в елита, след като през миналия сезон бяха във втората холандска дивизия. Там се представиха изключително добре и дори прехвърлиха границата от 100 точки, показвайки, че са отбор за елита. Екселсиор бяха в Ередивизи, но представянето им бе слабо и едва се измъкнаха от зоната на изпадащите - завършиха на последната позиция, която не означава изпадане. В първи мач след тригодишно отсъствие в елита, домакините определено ще играят на върха на възможностите си в домакинския двубой тази вечер. Прогноза 1.

Цволе - Камбуур
Холандия
Час - 20:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10

Цволе спечелиха последните си два мача срещу Камбуур без особени проблеми. Последният сблъсък бе особено впечатляващ - в него Цволе разгромиха съперника си с 6:1. Като цяло в домакинските си мачове срещу Камбуур Цволе не срещат трудности, спечелвайки последните 8 такива двубоя. Миналата кампания завършиха с цели 6 позиции пред Камбуур. Няма причина да не смятаме, че домакините ще си вземат трите точки днес. Прогноза 1.

Грьонинген - Твенте
Холандия
Час - 19:30
Прогноза - Х
Коефициент - 3.40
Сигурност - 4/10

Няма голяма разлика в класите между двата отбора и това ни кара да мислим, че е твърде вероятно да видим равенство между тях тази вечер, каквото видяхме в два от последните три двубоя между Грьонинген и Цволе - точно двата мача, в които Грьонинген бяха домакини. Шансовете двата тима да не се победят са достатъчно големи, за да си заслужава да заложим на знак Х.

Хартс - Мъдъруел
Шотландия
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.75
Сигурност - 7/10

Хартс бяха в Чемпиъншип през миналия сезон, но сега влязоха в елита с амбиции за нещо повече от борба за изпадане. Началото им е много добро - записаха две победи в първите си два мача. Мъдъруел пък допуснаха загуба в последния си мач, така че можем спокойно да очакваме Сърцата да спечелят. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/08/blog-post_12.html

Comments Off on Прогнози за Холандия

Comments are closed.