Прогнози за Шампионска лига

Барселона - Байер Леверкузен
Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Барселона не успяха да победят в първия мач в групата, но на Камп Ноу вече е друго. Там Каталунците са почти непобедими. Байер Леверкузен не е на нивото, необходимо да се затрудни Барса на Камп Ноу. А и със сигурност всички във Леверкузен все още си спомнят мача на този стадион от 2012 г., когато Барса победиха Байер със 7:1. Съмняваме се Аспирините да направят голямата изненада. Прогноза 1.

БАТЕ Борисов - Рома
Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

Рома се представиха отлично в първия мач, когато останаха непобедени от Барселона. Сега задачата пред тях изглежда много по-лесна. БАТЕ е абсолютният аутсайдер в тази група и за Вълците е от огромно значение да ги победят, за да имат предимство в битката за второто място с Байер. Разликата в класите е очевидна и най-нормалното нещо, което можем да очакваме, е тя да си проличи на терена. Прогноза 2.

Порто - Челси
Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.60
Сигурност - 5/10

В отбора на Челси играят по-класните футболисти. Вярно е, че Сините не се представят много добре в английското първенство, но нека това не ви заблуждава - характерно за отборите на Жозе Моуриньо е да показват едно лице в местния шампионат и съвсем друго на европейската сцена. В първия кръг разгромиха Макаби с 4:0. Тогава Порто пък не успяха да се справят със съпротивата на Динамо Киев. Прогноза 2.

Макаби Тел Авив - Динамо Киев
Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10

Динамо Киев си откриха пътя към продължаването в следващия етап и сега са длъжни да не загубят отворилата им се възможност срещу Макаби Тел Авив. Израелците очевидно са най-слабият отбор в групата и едва ли се надяват на излизане. Динамо със сигурност ще дадат всичко от себе си за трите точки в това все пак не леко гостуване. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/09/blog-post_29.html

Comments Off on Прогнози за Шампионска лига

Comments are closed.