Прогнози за Шампионска лига

Манчестър Сити - Ювентус
Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

Гражданите изглеждат като отборът с много по-големи шансове за победа. Ювентус са много отслабени през този сезон, след напускането на някои от най-добрите им играчи в лицето на Пирло, Видал и Тевез. Те започнаха крайно неубедително първенството, а на другия полюс са Сити, които се представят прекрасно. Английският тим излъчва много повече класа. Победата за тях ще е много важна в тази тежка група. Прогноза 1.

ПСВ - Манчестър Юнайтед
Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10

Червените дяволи със сигурност не се намират в най-добрия си период, но все пак отборът им има достатъчно класа, за да може да се справи със съперник като ПСВ. ПСВ отстъпва сериозно на големите английски отбори по твърде много показатели. Прогноза 2.

Бенфика - Астана
Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Тук също разликата в нивото на двата отбора е твърде голяма, за да могат гостите да се надяват на нещо. Астана е безспорно най-слабият отбор през тази година в груповата фаза на Шампионската лига. Самото достигане до тук е грандиозен успех за възпитаниците на Станимир Стоилов. То стана не и без помощта на благоприятен жребий. Но в групите вече всички отбори са много силни и жребият няма как да им помогне. Бенфика е един от най-успешните португалски отбори, който цели излизане от групата. Провал срещу Астана не влиза в сметките за излизане от групите. Очакванията ни са за лесна и убедителна победа на Бенфика, дори можете да потърсите и по-голям хендикап. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Реал Мадрид - Шахтьор Донецк
Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

И Реал Мадрид едва ли ще прости на първия си съперник. Шахтьор са много отслабени в сравнение с отбора им отпреди няколко години. В момента те определено не са конкурентноспособни на най-силните отбори. А Белият балет без съмнение е един от тях. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/09/blog-post_15.html

Comments Off on Прогнози за Шампионска лига

Comments are closed.