Прогнози за 01.06.2014 г.Швеция - Белгия

Приятелска среща

Час - 21:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.60
Сигурност - 5/10


Белгия е един от най- добрите отбори в света в момента. Те имат звезди на всеки един пост и се считат за скрити фаворити за започващото след по- малко от две седмици Световно първенство. Шведският тим изобщо не може да се похвали с такива играчи (с някои изключения на някои постове, разбира се). В момента Белгия са една класа над Ибрахимович и компания и смятаме, че ще ги победят. Прогноза 1.


Германия - Камерун

Приятелска среща

Час - 21:30
Прогноза - 1 (-1 ХК)
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10


Германия имат хубавия навик да побеждават със стабилна разлика по- слабите от тях отбори, още повече когато това се случва пред домашна публика. Мачът ще се играе на стадиона на Борусия, което е сигурна предпоставка за една страхотна атмосфера. Разбира се, отборът на Камерун, който също ще играе в Бразилия, не е никак слаб. Но въпреки това са поне една класа под нивото на домакините. Все пак африканският тим падна от Португалия с 5:1 в предпоследния си мач. Прогноза 1 с ХК -1 гол.


Елфсборг - Малмьо

Швеция

Час - 18:30
Прогноза - 2
Коефициент - 3.00
Сигурност - 5/10


Голямото дерби на този кръг в шведското първенство, в което се противопоставят отборите на първо и второ място във временното класиране. Елфсборг се представят над очакванията, докато първото място във временното класиране е напълно нормално за гостите, които защитават титлата си от миналия сезон. Малмьо са нашите фаворити за този двубой, защото имат предимство в преките двубои - 5 победи от 6 мача, а и досега са безпогрешни в срещите си като гост с 5 победи от 5 мача. При този коефициент не можем да не пробваме залог за шампиона Малмьо. Прогноза 2.


Чикаго Файър - ЛА Галакси

САЩ

Час - 23:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.40
Сигурност - 5/10


Залогът ни е за ЛА Галакси, защото те мачкат Чикаго Файър в последните им срещи. Последните четири двубоя между двата тима завършиха с победи за ЛА Галакси, последната от която бе с много убедителния резултат 4:0. Гостите спечелиха последните си два мача, докато домакините допуснаха поражение в последната си среща. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/05/01062014.html

Comments Off on Прогнози за 01.06.2014 г.

Comments are closed.