Прогнози за 03.08.2015 г.

Спартак Москва - Рубин Казан
Русия
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.75
Сигурност - 7/10

Спартак Москва показват много по-стабилни игри от началото на сезона. Домакините записаха равен и победа, докато гостите стартираха кампанията с две поредни загуби. Освен това, в техен ущърб е и фактът, че изиграха преди три дни тежък мач от Лига Европа, докато домакините ще бъдат по-свежи. Спартак победиха Рубин в последния мач между двата отбора, има всички предпоставки днес да победят отново. Прогноза 1.

КТП Котка - ВПС Вааса
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 2.40
Сигурност - 6/10

Дербито на дъното на класирането в първенството на Финландия. КТП Котка все пак се представят една идея по-добре от днешния си противник и са доста по-близо до зоната на спасението. Те ще бъдат и по-спокойни, защото имат право на грешка, докато гостите не могат да си позволят да загубят днес. Домакинското предимство също със сигурност ще окаже влияние. През май двата тима играха един срещу друг и тогава победител се оказа КТП Котка. Прогноза 1.

Сундсвал - Хамарби
Швеция
Час - 20:05
Прогноза - Х
Коефициент - 3.40
Сигурност - 4/10

Твърде равностоен сблъсък, в който не очакваме да видим излъчване на победител. Двата отбора се разделят само от 4 точки в момента (в полза на гостите), като и двата тима обичат да правят равенства. Сундсвал и Хамарби имат по 4 равенства в последните си 7 двубоя. Много добра статистика за залог за равенство. 2 от последните 4 директни мача също са ремита. Прогноза Х.

Литекс - Монтана
България
Час - 21:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Няма съмнение кой е по-силният отбор от тази закриваща кръга в българското първенство двойка. Макар и Монтана в миналия кръг да направиха голямата изненада, побеждавайки с разгромен резултат Ботев, те все пак си остават един от основните фаворити за изпадане. Литекс пък и през този сезон ще имат амбиции поне за класиране за Лига Европа. Предполагаме, че ще се справят с това домакинство. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/08/03082015.html

Comments Off on Прогнози за 03.08.2015 г.

Comments are closed.