„А“ футболна група

Локомотив София - Берое
България
Час - 16:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.50
Сигурност - 5/10

Берое играят отличен футбол напоследък и се задържат в челото на класирането. Те дори имаха шанса да излезнат на първо място във временното класиране в последния кръг, но не успяха да удържат водачеството си срещу ЦСКА. Преди това обаче имаха 5 победи и 1 равенство в последните им 6 мача. Столичните железничари също се представят добре през тази година, но не чак толкова добре, колкото Берое. Последният мач между двата тима бе спечелен от Берое с резултат 1:0. Старозагорци са фаворитът в този сблъсък и при този коефициент са отличен вариант за залог. Прогноза 2.

ЦСКА - Ботев Пловдив
България
Час - 18:45
Прогноза - Х
Коефициент - 4.00
Сигурност - 4/10

ЦСКА изглеждат като сериозен фаворит в този сблъсък, но Канарчетата имат силите са спечелят една точка в София. 3 от последните 6 директни срещу между ЦСКА и Ботев са завършили наравно. Ботев спечелиха пловдивското дерби в последния кръг и сега ще влезнат в мача с достатъчно самочувствие, за да не бъдат победени лесно от Армейците. Домакините са водачи във временното класиране, но играта им не е толкова убедителна, колкото изглежда от позицията им. Равенството е един много възможен изход. Прогноза Х.

Хасково - Черно Море
България
Час - 16:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

Домакините са на последно място във временното класиране и още отсега изглеждат като почти сигурен изпадащ в края на кампанията. Те имат едва една точка в последните си 9 двубоя. Хасковлии хвърлиха бомбата в първия кръг срещу Лудогорец, но оттам нататък представянето им е пълен провал. Черно Море се представят по- зле от миналия сезон и като цяло по- зле от очакванията, но все пак си остават класи над най- слабия отбор в А група. Прогноза 2.

Лимерик - Атлон Таун
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.40
Сигурност - 5/10

Атлон Таун са в невероятната серия от 6 поредни равенства, която е крайно време да бъде прекъсната. Лимерик са с цели 12 точки в повече от днешния си противник, който е на последно място в класирането, а и сериозно доминират в исторически план. В последните 14 мача между двата тима Лимерик са се поздравявали с успеха изключителните 13 пъти. Има всички предпоставки за това да видим днес нова победа за Лимерик. Прогноза 1.

ТВ Програма
18:45 ЦСКА - Ботев Пловдив ---> Diema
21:30 Херта - Щутгарт ---> Eurosport 2

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/10/03102014.html

Comments Off on „А“ футболна група

Comments are closed.