Прогнози за 09.08.2014 г.Бастия - Марсилия

Франция

Час - 22:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.05
Сигурност - 7/10


Марсилия се стягат да направят един голям сезон и е много важно за тях и за новия им наставник Марсело Биелса да започнат с победата първенството. Биелса е определян за един от най- добрите треньори в света и работата му вече си пролича през лятото. Отборът му спечели 4 от 5-те си контроли през лятото, побеждавайки силни отбори като Байер Леверкузен, Бенфика, Вилем II и Киево. Марсилия имат и 4 победи от последните си 5 мача срещу Бастия. Домакините са отбор от средна за френското първенство класа, който много трудно може да се мери с големите отбори, сред които определено спадат и гостите. Прогноза 2.


Лил - Метц

Франция

Час - 22:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10


Лил, както и Марсилия, са сред фаворитите за завършване в челната тройка. През миналия сезон те успяха да го постигнат и благодарение на това сега участват в Шампионската лига, където отстраниха Грасхопърс в третия предварителен кръг и сега чакат съперника си на плейофите. Метц пък идват от Лига 2, където се представяха много добре, но сега ще им бъде далеч по- трудно при най- добрите. Лил се гласят и през този сезон да се класират за ШЛ и нямат право на грешка срещу новак, който от толкова много години не е играл в Лига 1. Прогноза 1.


Гингам - Сент Етиен

Франция

Час - 22:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.30
Сигурност - 6/10


Двата отбора се представиха по много различен начин през миналия сезон. Домакините по едно време бяха считани за сигурни изпадащи, като до края не беше ясно дали ще останат или не. Гостите пък се класираха на четвърто място и впечатлиха много специалисти с отличните си изяви. Те дори бяха на път да се класират за Шампионската лига, но само две точки не им достигнаха да задминат Лил. И все пак Сент Етиен ще участват в Европа, докато Гингам за малко да участват в Лига 2. Нормално е да очакваме гостите да спечелят. Прогноза 2.


Нант - Ланс
Франция

Час - 22:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.05
Сигурност - 6/10


Нант бяха в Лига 1 и през миналия сезон, когато се представиха много прилично, докато Ланс идват от Лига 2. Интересно е да разберем дали и Ланс ще се представят добре в Лига 1, въпреки че има причини да се съмняваме в това. Те изпитваха много затруднения в долната дивизия, където нивото е много по- ниско, но въпреки това имаха само 3 победи в последните 11 кръга. В предсезонните им контроли също се представиха незадоволително, записвайки 4 загуби от 5 мача. Двата отбора се срещнаха за последно през сезон 2012-13, когато Нант записаха две победи. Нант са по- стабилния отбор в момента и очакваме да спечелят. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/08/09082014.html

Comments Off on Прогнози за 09.08.2014 г.

Comments are closed.