Шампионска лига

Байерн Мюнхен - Барселона
Шампионска лига
Час - 21:45
Прогноза - 2
Коефициент - 2.60
Сигурност - 5/10

Може спокойно да се пробва залог за Барселона в днешния двубой. Шансовете да излезе са доста добри в съответствие с предлагания коефициент. В първия мач Барселона ясно показаха, че са по-добрият тим. Те го показват като цяло през цялата година с убийствената си форма. Байерн са в ужасната серия от 4 поредни загуби. Миникризата в отбора на домакините е очевидна и най-вероятно няма да им позволи поне малко да се отсрамят от първия мач. Прогноза 2.

Матерсбург - Аустрия Лустенау
Австрия 2-ра дивизия
Час - 19:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Лидерът в класирането Матерсбург приема 5-ия в класирането Аустрия Лустенау. Най-добрият домакин във втората австрийска дивизия е с равни точки с втория, така че трите точки са от жизнено важно значение за Матерсбург, тъй като само първият се качва в горната лига. Гостите пък не се борят за нищо и това е още една причина да очакваме трите точки да останат при домакините. Прогноза 1.

Хорн - ЛАСК Линц
Австрия 2-ра дивизия
Час - 19:30
Прогноза - 1
Коефициент - 2.60
Сигурност - 5/10

И тук имаме един отбор, който се бори за нещо, и един, за който сезонът вече приключи. Само че в случая домакините се борят за оставането си в елита, докато гостите са по-нагоре в таблицата, но вече нямат шанс за нищо. Гостите не и намират в добра форма. Те имат само 8 точки за последните си 10 мача. Би трябвало този мач да отиде при домакините. Прогноза 1.

Лиферинг - Капфенбергер
Австрия 2-ра дивизия
Час - 19:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

Лиферинг е конкурентът на Матерсбург за първото място. Срещу тях се изправя един отбор, срещу когото имат 5 победи в последните си 6 двубоя. Гостите, макар и да са на две позиции зад Лиферинг, са на почти 20 точки от тях. Разликата в класите между отборите на първа и втора позиция и останалите е доста голяма. У дома, в толкова важния за тях мач четири кръга преди края, ни се струва, че домакините ще се постараят на максимум да спечелят. Прогноза 1.

ТВ Програма
21:45 Байерн - Барселона ---> bTV Action

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/05/12052015.html

Comments Off on Шампионска лига

Comments are closed.