Суперетан Лига Швеция

Ландскрона - Асириска
Швеция 2-ра дивизия
Час - 20:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.40
Сигурност - 4/10

Един твърде равностоен двубой между два твърде слаби отбора. Двата отбора са на последните две места в класирането, като почти всички двубои на гостите са завършвали с равенство. Последното домакинство на Ландскрона също не завърши с победител. Така бяха и последните два двубоя на Асириска. Трудно ще бъде на двата отбора да се победят. Прогноза Х.

Варберг - Сундсвал
Швеция 2-ра дивизия
Час - 20:20
Прогноза - 2
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10

Гостите определено са отборът с по- добрите играчи. Те се на първо място в класирането със седем победи в последните си девет двубоя. Домакините не започнаха сезона лошо, но в последните кръгове са неубедителни. В последните си четири мача имат само една победа. Трябва да отбележим и огромното превъзходство, което имаха Сундсвал в срещите им от миналия сезон срещу Варберг. В двата им двубоя Сундсвал отбелязаха осем гола, докато Варберг само два. Прогноза 2.

ФК Минск - БАТЕ Борисов
Беларус
Час - 18:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.55
Сигурност - 9/10

Трудно можем да се усъмним в победата на гостите. Те се утвърдиха като най- добрия тим в Беларус в последните години. Любопитното е, че това утвърждаване започна след победата над Левски и влизането им Шампионската лига преди няколко години. Но това е друг въпрос. Важното за нас е, че през този сезон продължават да доказват, че са най- добрите и заемат първото място във временното класиране, въпреки колебливото си начало. Сега обаче са в серия от 11 поредни срещи без загуба, като от тях 8 са победи. Домакините са от по- слабите тимове в местното първенство. Последните пет мача между двата отбора винаги завършваха с един победител и това, разбира се, беше БАТЕ Борисов. Прогноза 2.

Гомел - Брест
Беларус
Час - 19:00
Прогноза - 1 ПП
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10

Гомел са един от най- добрите беларуски отбори, докато Брест са на последно място във временното класиране, което ни кара да мислим, че феновете на домакините не би трябвало да се съмняват в победата на любимците си. Коефициентът за 1-ца обаче е много нисък, затова ще заложим на това Гомел да си осигурят аванс още през първото полувреме. Последните пет домакинства на Гомел срещу Брест са завършвали с победа на домакините, като във всичките пет случая Гомел са водели и на полувремето. Такава е прогнозата ни и за този двубой.

ТВ Програма
01:00 Аржентина - Босна и Херцеговина -> БНТ 1
19:00 Германия - Португалия -> БНТ 1
22:00 Иран - Нигерия -> БНТ 1

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/06/16062014.html

Comments Off on Суперетан Лига Швеция

Comments are closed.