Висша Дивизия Ирландия

Брей Уондърърс - Шамрок Роувърс
Ирландия
Час - 21:45
Прогноза - 1Х
Коефициент - 3.00
Сигурност - 4/10

Всички очакват гостите да победят, но има неща, които ни карат да се съмняваме в това. Да, домакините се представят зле, но и гостите не са особено впечатляващи, след като загубиха 2 от последните си 4 мача. И в директните двубои домакините се представят успешно. В последните 5 домакинства на Брей Уондърърс срешу Шамрок само веднъж Шамрок са побеждавали. При този коефициент си заслужава да се пробва залог двоен шанс 1Х.

Корк Сити - УК Дъблин
Ирландия
Час - 22:05
Прогноза - 1 ПП
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Тук вече не можем да очакваме каквато и да е изненада. Напротив, очакваме домакините да си осигурят аванс в резултата още през първата половина. Корк Сити са лидери в класирането и се намират в убийствена форма. Те имат 7 победи и 1 равенство в последните си 8 мача. Същото далеч не може да се каже за противника им. УК Дъблин делят предпоследното място и имат само 4 победи от 19 мача. Най- логичното нещо е Корк Сити да водят на полувремето. Прогноза 1 ПП.

Уотърфорд Юнайтед - Уексфорд
Ирландия 2-ра дивизия
Час - 21:45
Прогноза - 1
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10

Прехвърляме се във втората ирландска дивизия, където един срещу друг се изправят отборите на Уотърфорд Юнайтед и Уексфорд. Двата отбора са равностойни, като и двата отбора не се представят достатъчно добре в последно време, но очакваме домакинското предимство и предимството в директните двубои да помогне на домакините да спечелят трите точки. В последните 5 мача между двата отбора Уотърфорд имат 3 победи, докато Уексфорд само 1. Прогноза 1.

Фин Харп - Голуей
Ирландия 2-ра дивизия
Час - 22:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.00
Сигурност - 7/10

Целите и възможностите при двата отбора са различни. Гостите идват от елитната дивизия на Ирландия и единствената им цел е да се завърнат там. Домакините пък спокойно биха се задоволили с място в средата на класирането, където са и в момента. Двата тима се срещнаха три пъти за последните 5 месеца, като веднъж Голуей победиха и на два пъти завършиха наравно. Прогнозираме победа за по- класния тим. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/07/18072014.html

Comments Off on Висша Дивизия Ирландия

Comments are closed.