Франция – Лига 1

Бордо - Евиан
Франция
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Отборът на Бордо започна много солидно новата кампания. Те записаха три победи, едно равенство и една загуба от началото й. Евиан не могат да се похвалят с подобни успехи. Те направиха едно равенство и всичко останало им е загуби, което заслужено им отрежда последното място във временното класиране. В последните пет мача между Бордо и Евиан за първенство, Бордо са спечелили четири пъти и веднъж са завършвали наравно. Бордо са по- силният отбор и освен това се намират в много по- добра форма. Прогноза 1.

Славия - Черно Море
България
Час - 17:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.10
Сигурност - 4/10

Славия тръгнаха с голяма кошница в началото на новия сезон, но амбициите им бързо бяха свалени на земята, след като допуснаха пет поражения в последните си пет мача, не успявайки да отбележат нито един тол. Така в момента единствено Хасково имат по- малко точки от Белите. Черно Море също не започнаха сезона по желания начин, но пък в последния кръг показаха една много борбена игра срещу ЦСКА и удържаха равенството. Те играят по- трудно като гости, затова и не смятаме, че ще стигнат до трите точки срещу неубедителната Славия. Равенството е най- вероятният изход от този сблъсък. Прогноза 2.

Витория Гимараеш - Пасош Ферейра
Португалия
Час - 22:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.95
Сигурност - 7/10

Витория Гимареш показват страхотни игри от началото на новия сезон. Те записаха три победи в първите три кръга и то с доста убедителни резултати - 3:1, 3:0 и 3:0. След това направиха равен 1:1 с доминанта в португалското първенство Порто, което също може да се счита за един отличен резултат. Пасош Ферейра започнаха нормално според възможностите си с 4 точки за първите 4 мача, но очакваме да отстъпят на силната Витория. Прогноза 1.

Локомотив Загреб - Задар
Хърватия
Час - 19:00
Прогноза - Над 2.5 гола
Коефициент - 1.70
Сигурност - 7/10

Двата отбора правят много зрелищни мачове през този сезон. 6 от първите 8 мача на домакините за новия сезон бяха с повече от два гола. При гостите показателите са още по- добри - само един мач с два гола от началото на кампанията, всички останали 7 двубоя бяха с поне три гола. И в директните двубои между двата отбора често се вкарват много попадения. Головете в последния сблъсък между Локомотив и Задар бяха цели 7, а в предния 4. Прогноза Над 2.5 гола.

ТВ Програма
17:00 Славия - Черно море ---> Diema
21:30 Фрайбург - Херта ---> Eurosport 2

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/09/19092014.html

Comments Off on Франция – Лига 1

Comments are closed.