Прогнозиране на мачове

Порто - Пеняфиел

Португалия
Час - 22:30
Прогноза - 1 (-2 ХК)
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Порто приема Пенюфиел в последния кръг от първенството на Португалия. Домакините ще загубят титлата през този сезон, но това едва ли ще ги спре да разгромят последния в класирането пред собствена публика. Пеняфиел са твърдо в зоната на изпадащите със само 22 точки от 33 мача. Имат едва 2 победи в последните си 20 мача. В последното си гостуване на Порто загубиха с резултат 4:0. Сега нашият залог търси три гола разлика, които са напълно постижими. Прогноза 1 с хендикап -2 гола.

Специя - Бари
Италия Серия Б
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.70
Сигурност - 7/10

Мачът е важен за домакините от гледна точка на това да си осигурят по-добра позиция за предстоящите плейофи за влизане в Серия А, в които ще участват. Бари пък нямат никакъв шанс да се доберат до плейофите, така за тях срещата е без никакво значение. Специя се намират в добра форма и имат добър актив от последните си мачове срещу Бари - две отлични предпоставки за успех днес. Домакините имат 4 победи и 1 равен в последните си 5 двубоя. Спечелиха последните три мача срещу Бари. През зимата ги победиха с 3:0 като гост. У дома шансовете им са огромни. Прогноза 1.

Тернана - Варезе
Италия Серия Б
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10

Пред домакините все още съществува на теория вероятността да се озоват в зоната на изпадащите след последния кръг, така че победата за тях е задължителна. Варезе пък се показаха като най-слабия тим в тази лига и заслужено ще завършат на последното място в класирането, без значение от изхода на тази среща. Тернана е по-добрият отбор и са длъжни да го покажат тази вечер. Прогноза 1.

Читадела - Перуджа
Италия Серия Б
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.70
Сигурност - 8/10

Тук макар и да ни е трудно да кажем, че Читадела е по-силния отбор, все пак си мислим, че ще спечелят тази среща по един или по друг начин. Все пак да не забравяме, че това е италианската Серия Б, където много често побеждава не този, който е по-добър, а този, на който му трябва повече победата. Такъв е случаят с отбора на домакините. Ако победят в този мач, ще се спасят от директно изпадане. Перуджа пък така или иначе ще играят в плейофите, така че с получаването на правилната мотивация най-вероятно няма да се хвърлят в този мач. Прогноза 1.

ТВ Програма
17:30 Славия - Черно море ---> Diema Sport HD
20:00 Локомотив Пловдив - Левски ---> Diema Sport HD

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/05/22052015.html

Comments Off on Прогнозиране на мачове

Comments are closed.