Вейкауслига Финландия

Хелзинки - ТПС Турку
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - Х2
Коефициент - 5.50
Сигурност - 3/10

Всички очакват убедителна победа за домакините в този мач, но не мислим, че ще станем свидетели на такава. Да, Хелзинки са убедителен лидер в класирането, но изпитват затруднения в последните седмици. Те не успяха да победят в два от последните си три двубоя. ТПС Турку пък все още са на последно място, но записаха победа и равенство в последните си два мача. Не бива да забравяме и факта, че двата отбора вече се срещнаха веднъж през сезона, когато Хелзинки отново бяха домакини и когато ТПС победиха с 1:0. Сега от гостите искаме да постигнат поне равенство, за да излезе залогът ни при този хубав коефициент. Прогноза  Х2.

Сейняйоен - Хонка
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10

Домакините направиха една страхотна серия от четири поредни победи и вече са пред Хонка във временното класиране. Гостите от своя страна не се намират в никак добро състояние, записвайки само един пълен успех в последните си седем двубоя. Домакините разполагат със страхотна защита, която е допуснала само 9 гола в 13-те двубоя на тима от началото на сезона, която смятаме, че ще им помогне за трите точки. Прогноза 1.

МИПА - РоПС
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.91
Сигурност - 7/10

Домакините са един от основните фаворити за челните места, но формата им е ужасна. Те нямат победа в последните си 5 двубоя, но въпреки това са на само две точки от второто място. Гостите пък са предпоследни и класата им далеч не е на нивото на МИПА. В последните два мача между тези отбори РоПС бяха домакини, но въпреки това МИПА се поздравяваха с трите точки. Сега пред собствена публика не вярваме да имат проблеми. Прогноза 1.

КуПС Куопио - ИФК Мариенхам
Час - 18:30
Финландия
Прогноза - 1
Коефициент - 2.00
Сигурност - 7/10

Страхотен коефициент за КуПС в този мач. Освен очевидното наличие на домакинско предимство, те са отборът, който е по- напред в класирането и се намира в по- добра форма, а и има сериозно преимущество в директните битки. Домакините имат четири победи и едно равенство в последните си пет двубоя. Гостите пък имат само една победа в последните девет мача. Двата тима се срещнаха преди по- малко от месец, когато КуПС разгромиха с 4:0. Само това би трябвало да ви е достатъчно, за да заложите за домакините.  Прогноза 1.

ТВ Програма
01:00 САЩ - Португалия -> БНТ 1
19:00 Австралия - Испания -> БНТ 2
19:00 Холандия - Чили -> БНТ 1
23:00 Камерун - Бразилия -> БНТ 2
23:00 Хърватия - Мексико -> БНТ 1

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/06/23062014.html

Comments Off on Вейкауслига Финландия

Comments are closed.