Руски и шведски мачове

ЦСКА Москва - Рубин Казан
Русия
Час - 20:45
Прогноза - 1
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10

Шампионът от миналия сезон ЦСКА Москва вече загуби шансове да се класира първи и през този сезон, но това далеч не означава, че няма какво да се бори. ЦСКА делят второто място в класирането преди този кръг с отбора на ФК Краснодар, а второто място сигурно се струва с тежестта на титла за двата отбора, защото дава право на участие в Шампионската лига. Рубин Казан също имат за какво да се борят - за участие в Лига Европа - но ще им бъде много трудно в гостуването в Москва. Рубин не показват добра форма. Те имат само 2 победи в последните си 7 мача. Домакините пък са в серия от 4 поредни победи. Имат и 2 победи в последните си 2 домакинства срещу Рубин. Прогноза 1.

Локомотив Москва - Кубан
Русия
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10

Локомотив Москва приема един от най-слабо представящите се отбори в руското първенство в последните два месеца. Формата на Кубан е ужасна, те имат само 2 спечелени точки в последните 7 кръга и са в серия от 4 поредни загуби. Любопитното е, че двата отбора се срещнаха само преди няколко дни за купата, когато Локомотив Москва победиха с 3:1. Сега столичани ще се опитат на всяка цена да победят отново, за да останат в битката за място в Европа. Кубан от своя страна няма за какво да се борят. Прогноза 1.

Юргарден - АИК
Швеция
Час - 20:05
Прогноза - 1
Коефициент - 2.40
Сигурност - 6/10

Ще се доверим на отличната форма на Юргарден и ще заложим за тях в 10-ия кръг от първенството на Швеция. Юргарден са в отличната серия от 6 поредни победи, което със сигурност ще им донесе спокойствие и увереност в днешния мач. АИК пък не са много уверени в последния месец, спечелвайки само 1 от последните си 4 двубоя. Макар и АИК да има предимство в преките двубои, очакваме Юргарден да победи днес. Прогноза 1.

Сундсвал - Норкьопинг
Швеция
Час - 20:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.45
Сигурност - 6/10

Отлично играещият в последно време отбор на Норкьопинг гостува в този кръг на новака Сундсвал. Домакините започнаха добре участието си в елитната шведска дивизия, но сега имат 4 загуби в последните си 5 мача. Гостите от своя страна имат 4 победи в последните си 5 мача. Норкьопинг изглежда като с поне една класа по-добрият тим. Прогноза 2.

ТВ Програма
19:00 Лацио - Рома bTV Action
20:45 ЦСКА Москва - Рубин F+ / F+ HD

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/05/25052015.html

Comments Off on Руски и шведски мачове

Comments are closed.