Прогнози за Финландия

РоПС - ФК Интер
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 2.05
Сигурност - 6/10

Отборът на домакините играе страхотно от началото на новата кампания и заслужено заема второто място в класирането. Тимът има 9 победи, 1 равен и 1 загуба в последните си 11 мача. Представянето на днешният им противник е далеч от това ниво. Интер записаха само 2 победи в последните си 7 мача. Единственият коз на гостите е предимството в преките двубои, но очакваме по-добрата игра на РоПС да надделее. Прогноза 1.

ВПС Вааса - ХИФК Хелзинки
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 2.05
Сигурност - 6/10

ВПС Вааса започнаха много зле новия сезон, но показват сериозни признаци на съживяване в последния месец. Гостите пък са на обратния полюс - в началото на кампанията играеха добре, но сега не могат да запишат победа в пет поредни кръга. ВПС спечелиха последните си две домакинства и то убедително срещу съперници, които са по-силни от ХИФК, така че смятаме, че и днес ще стигнат до трите точки. Прогноза 1.

ИФК Мариенхам - Сейняоен
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 2
Коефициент - 2.50
Сигурност - 5/10

Повторение на двубоя от 6 юни, когато Сейняоен не срещнаха никакви проблеми в гостуването си на ИФК Мариенхам и спечелиха срещата с класическото 3:0. През миналия сезон записаха убедителни победи в два от трите си мача срещу същия противник. Едва ли нещата много са се променили за тези 20-тина дни от последния мач, така че спокойно можем да заложим за същия знак. Прогноза 2.

ФФ Яро - КТП Котка
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - Х
Коефициент - 3.50
Сигурност - 4/10

Двубой между два отбора на съседни позиции в класирането, които са разделяни от само една точка. ФФ Яро получават по-ниския коефициент за победа от букмейкърите, но не мислим, че силите им ще стигнат за победа, по-скоро двубоят отива към знак Х. През май двата отбора се срещнаха и тогава КТП победиха с 2:0. Сега двата отбора показват равностойна форма. Прогноза Х.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/06/25062015.html

Comments Off on Прогнози за Финландия

Comments are closed.