Купа на Турция – Мачове на Коледа

Кечийоренгюджю - Акхисар Беледие
Купа на Турция
Час - 13:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Дори и на Коледа не липсват предложения за изгодни залози. Днес ще се изиграят част от срещите за Купата на Турция. В този мач един срещу друг се изправят тимове от втора и трета дивизия. Домакините са във третата турска дивизия и представянето им не е особено цветущо - имат 3 победи в последните си 8 мача. В купата, която се играе на групи, започнаха групата с равен и загуба. Гостите имат равен и победа и един триумф днес ще им осигури първото място в групата. Смятаме, че по- класният тим на гостите ще спечели трите точки в днешния празничен ден. Прогноза 2.

Ас Сариер - Ризеспор
Купа на Турция
Час - 14:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.75
Сигурност - 7/10

Втори мач с тимове от различни дивизии. Ас Сариер са във втора лига, докато Ризеспор играят при най- добрите. Ризеспор не се представят никак добре в първенството, но за купата нещата са съвсем различни. Ризеспор записаха две победи в купата, като едната от тях бе срещу гранда Бешикташ като гост. Противникът им стартира групата с две очаквани загуби и вече няма шансове за продължаване към следващия етап. Би било логично след като биеш Бешикташ, да можеш да победиш и третодивизионния Ас Сариер. Прогноза 2.

Газиантепспор - Тузласпор
Купа на Турция
Час - 18:00
Прогноза - Х2
Коефициент - 4.00
Сигурност - 4/10

И тук виждаме два отбора от различни дивизии, но с оглед на блестящото представяне на Тузласпор можем да заключим, че има напълно реална възможност за изненада. Гостите са в серия от 17 поредни мача без поражение. И ако в първенството това не е изнедващо с оглед долната им дивизия, двете им победи за купата срещу сериозни елитни отбори бяха истинска сензация. Днес Тузласпор се изправят срещу тим, който има 4 загуби в последните си 5 мача за първенство, така че този коефициент за нова бомба от страна на гостите си заслужава. Прогноза Х2.

Трабзонспор - Манисаспор
Купа на Турция
Час - 20:30
Прогноза - Над 2.5
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Очакваме двата тима да направят един хубав и резултатен двубой. Такива се правят почти винаги в срещите между двата отбора. В последните 6 мача между Трабзонспор и Манисаспор е имало 5 двубоя с три или повече попадения. Последният мач на Бурсаспор завърши при резултат 3:3, а последната среща на Манисаспор бе спечелена от тях с 5:0. Най- вероятният изход е мач с много голове. Прогноза Над 2.5 гола.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/12/25122014.html

Comments Off on Купа на Турция – Мачове на Коледа

Comments are closed.