Прогнози за 27.07.2014 г.ЦСКА - Левски

България

Час - 19:30
Прогноза - 1
Коефициент - 2.50
Сигурност - 6/10


С риск левскарите да ни се обидят, трудно можем да очакваме нещо друго за този двубой, като се има предвид случилото се в срещите от миналия сезон между двата отбора. Тогава Червените ги победиха на 4 пъти за първенство, а междувременно ги отстраниха и за купата. И новият сезон бе започнат по- добре от Червените. Те победиха Литекс в Ловеч, докато Сините не успяха да победят у дома Локомотив Пловдив. Добър коефициент за Армейците. Прогноза 1.


Берое - Ботев Пловдив

България

Час - 20:00
Прогноза - 1
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10


Берое са като черна котка за Ботев. В последните 7 мача между двата отбора Берое имат 6 победи и 1 равен. А старозагорци са спечелили всички мачове срещу Канарчетата на своя стадион през последните 10 години. А сега шансовете на Берое са в пъти по- големи от тези през миналия сезон, когато пак успяха да надвият пловдивчани. Ботев се поразпаднаха през лятото и някои от големите им звезди ги напуснаха, докато Берое направиха една силна лятна подготовка. Допълнителен плюс за домакините е, че Ботев имаха мач в четвъртък, който несъмнено няма да им позволи да бъдат максимално свежи. Прогноза 1.


Молде - Розенборг

Норвегия

Час - 19:00
Прогноза - Х
Коефициент - 4.00
Сигурност - 4/10


Това са двата отбора на първо и второ място във временното класиране на норвежкото първенство. И двата тима са в отлична форма. И двата тима имат по 4 победи и 1 равен в последните си 5 двубоя. Букмейкърите определят домакините като големия фаворит в този мач, но има защо да очакваме равенство. Освен че и двата тима са в добра форма, домакините имат хубав аванс начело на класирането и равенството до голяма степен би ги устроило в този много важен и за двата отбора двубой. Прогноза Х.


Бодьо Глимт - Сарпсборг

Норвегия

Час - 19:00
Прогноза - Х2
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10


Не виждаме как домакините могат да победят в тази си форма. Те спечелиха само една точка в последните си пет двубоя, докато Сарпсборг имат две победи и един равен в последните три кръга. И в директните двубой Бодьо Глимт нямат с какво да се похвалят. Те са победили само два пъти в последните седем пъти, в които са се изправили срещу Сарпсборг. Прогноза Х2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/07/27072014.html

Comments Off on Прогнози за 27.07.2014 г.

Comments are closed.