ПСЖ – Лил Прогноза 10.02.2024

На 10 февруари 2024 година, футболните поклонници ще бъдат свидетели на един от най-очакваните мачове в Лига 1, който ще се проведе на стадион Парк де Пренс. Срещата е между домакините от ПСЖ и гостуващия отбор Лил, като залозите на bet365 предвиждат коефициенти за победа съответно 1.60 за ПСЖ и 5.50 за Лил.

ПСЖ заема лидерската позиция в класирането с общо 47 точки, демонстрирайки убедителна форма през целия сезон. От друга страна, Лил се намира на четвърто място със своите 35 точки, което говори за тяхната амбиция и стремеж да оставят следа в тазгодишното издание на лигата.

В последните си мачове, ПСЖ показа стабилност и увереност, записвайки две победи и две равенства в последните четири мача. Техният успех над Страсбург с резултат 2:1 подчерта тяхната способност да излизат от трудни положения като победители. От друга страна, Лил имаше лек спад в представянето с загуба от Страсбург и равенство с Монпелие, но успяха да компенсират с две убедителни победи над Лориен и Клермон.

Интересно е да отбележим последния мач между двата отбора, завършил наравно 1:1, което подчертава напечената битка за доминация между тях. Историята на преките им двубои сочи предимство за ПСЖ с общ брой от 14 победи спрямо само 3 за Лил.

Статистиката до момента разкрива интересни аспекти от играта на двата тима – ПСЖ имат по-силна атакуваща линия със средно вкарани 2.40 гола на мач, докато Лил може да разчитат на отлично представяне в защита, която им е осигурила по-малко допуснати голове – само 0.70 на мач.

Материалът ПСЖ – Лил Прогноза 10.02.2024 е публикуван за пръв път на Футболни прогнози Евромач.

Виж цялата прогноза на: https://www.evromach.com/futbolni-prognozi/psg-lille-10-02-2024/

Comments Off on ПСЖ – Лил Прогноза 10.02.2024

Comments are closed.