Първа Дивизия Белгия

Серкъл Брюж - Гент
Белгия
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.00
Сигурност - 6/10
Днес започва първенството и на Белгия. В първия кръг един срещу друг се изправят тимовете на Серкъл Брюж и Гент. Двата отбора са изиграли много срещи през последните години, като Гент имат осезаемо предимство. През последните 5 години двата тима са играли 14 пъти, от които 11 мача са завършили с победа на Гент, 2 пъти са ставали Х и само веднъж преди 3 години Серкъл Брюж са победили. Трудно ще им бъде и сега да победят. В контролните срещи преди началото на шампионата се представиха много зле и си личи, че отборът не е готов за началото на кампанията. Те завършиха и предната кампания меко казано зле след 9 поредни загуби. Гент са далеч по- стабилния тим. Прогноза 2.

Беверен - Брюж
Белгия
Час - 20:00
Прогноза - над 2.5 гола
Коефициент - 1.85
Сигурност - 7/10
Двата отбора са привърженици на нападателния футбол и очакваме да покажат това в директната им среща от първия кръг на белгийското първенство. През последните два сезона двата отбора правят доста резултатни мачове. И 4-те им директни двубоя през този период са завършили с оувър със средно повече от 4 гола на мач. Прогноза Над 2.5 гола.

Словачко - Славия Прага
Чехия
Час - 21:15
Прогноза - 1
Коефициент - 2.15
Сигурност - 6/10
Словачко имат всички шансове да победят Славия Прага. Гостите далеч не са този отбор, който бяха навремето. Словачко ги победи в 4 от последните си 5 домакинства срещу тях. И през миналия сезон домакините се представиха много по- добре. Словачко финишираха на 6-то място, докато Славия бяха 14-ти на само една точка от зоната на изпадащите. Прогноза 1.

Прибрам - Виктория Пилзен
Чехия
Час - 18:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.67
Сигурност - 7/10
Виктория Пилзен, които са един от най- силните чешки отбори и завършиха втори миналия сезон, не би трябвало да изпуснат победата срещу още един отбор, който беше на броени точки от изпадането. Виктория Пилзен победиха Прибрам в последните си 3 двубоя срещу тях и то все със поне два гола разлика. Сега търсим просто победа за гостите, което е най- логичното нещо, което можем да очакваме в този двубой. Прогноза 2.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/07/blog-post_26.html

Comments Off on Първа Дивизия Белгия

Comments are closed.