Първа Лига – Хърватска

Динамо Загреб - Риека
Хърватия
Час - 20:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.60
Сигурност - 8/10

Двата най-добри отбора в Хърватия се изправят един срещу друг в мач от последния кръг. По-точно се изправят най-добрият и вторият най-добър отбор в Хърватия. Динамо доминират първенството през тази кампания и до този момент нямат нито една загуба. Няма и теоретичен шанс Риека да ги догонят на първото място, нито пък Риека да загубят второто, така че двубоят е единствено за чест и слава. Динамо Загреб имат 3 победи и 2 равенства в последните си 5 мача срещу Риека. Безспорно те са по-добрият отбор и пред собствена публика би трябвало да победят, макар и мачът да няма голямо значение. Прогноза 1.

РНК Сплит - Хайдук Сплит
Хърватия
Час - 18:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.60
Сигурност - 5/10

И този двубой е без особено значение. Хайдук Сплит със сигурност ще завършат на трето място и ще участват в Европа, докато домакините със сигурност ще се спасят от изпадане. Залогът ни е най-вече против лошата форма на РНК Сплит. Те имат 5 загуби в последните си 6 мача. Хайдук се справят далеч по-добре в последно време. Те записаха 4 победи в последните си 6 двубоя. Коефициентът за гостите е много добър, така че ви съветваме да се доверите на Хайдук. Прогноза 2.

РоПС - ВПС Вааса
Финландия
Час - 18:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.80
Сигурност - 7/10

Тук залогът ни е базиран преди всичко на коренно различната форма на двата отбора. Домакините се представят много прилично в началото на кампанията във финландското първенство, като записаха 5 победи в последните си 6 двубоя. При гостите положението е повече от трагично. До момента те имат само една спечелена точка в осемте си изиграни двубоя. ВПС направиха добър минал сезон, но през този явно нещата ще се развиват на другия полюс. Прогноза 1.

Динамо Букурещ - Астра Гюргево
Румъния
Час - 21:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.60
Сигурност - 5/10

Двубоят е много по-важен за Астра Гюргево, а освен това и тимът се представя далеч по-добре от днешния си опонент в последно време. Това е последният кръг на румънското първенство, като Динамо Букурещ нямат шанс да направят абсолютно нищо, докато Астра се борят за участието си в Европа. Силните им изяви в последния месец им позволиха да са в тази позиция. Те записаха 4 победи и 1 равенство в 5-те си двубоя в този период. Със сигурност значение върху изхода на този двубой ще окаже и влиянието от последния сблъсък между двата клуба - тогава Астра разгромиха с 6:1 Динамо. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2015/05/blog-post_29.html

Comments Off on Първа Лига – Хърватска

Comments are closed.