Райо Валекано – Бетис залог и коефициенти от Ла Лига на Стефан Ралчев

Райо Валекано е на предпоследно място в класирането и мини чудо трябва да се случи, за да се спаси. Но все още шансове има и лично за мен това е последният, който се отдава на отбора. Последно домакинство, от което трябва задължително да бъде спечелено нещо, за да има надежди за спасение.

Естествено, Бетис преследва други цели и вероятно въобще не се интересува от затрудненото положение на противника. Бетис е на 8-мо място и при малко повече победи и късмет до края на сезона може да се добере до участие в евротурнирите.

Моето предложение за този двубой е двоен шанс 1Х за коефициент 1.50 от букмейкъра Winbet. Този път се спирам на нисък коефициент, но наистина смятам, че ако домакините имат някакви илюзии, че ще се спасят, категорично не трябва да губят този двубой.

Проблемите пред треньора на Райо са свързани с отсъствието на Елустондо, който е контузен, а за Бетис няма да играе Жуниор. Под въпрос за гостите от Севиля са Бараган и Гереро.

Интересното е, че половината от домакинските мачове на Райо Валекано са преминали с над 1,5 гола още през първото полувреме. Три от последните срещи между двата тима бяха с над 2,5 гола, като в двубоите неизменно се разписаха и двата тима. В последните 4 мача на Бетис обаче се случи така, че само единият отбор отбеляза по време на двубоя.

Отворете вашата нова сметка, като изберете от един от топ букмейкърите в България

Единичен: Текущ
Испания, Ла Лига
15:00/31 мар.
Райо Валекано - Бетис
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Райо Валекано – Бетис залог и коефициенти от Ла Лига на Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/rayo-vallecano-betis-stefan-ralchev-31-03-19/

Comments Off on Райо Валекано – Бетис залог и коефициенти от Ла Лига на Стефан Ралчев

Comments are closed.