РБ Лайпциг – Вердер Бремен, Прогноза от Бундеслига

АНАЛИЗ И ПРОГНОЗА НА ЛАЙЦПИГ - ВЕРДЕР

Очаквахме кризата при Лайпциг да продължи и те да загубят от Байерн с тотално надиграване в полза на баварците в миналия кръг – нищо подобно. Младоците на Нагелсман дори бяха близо до победата на Алианц Арена, а Байерн не създаде нищо. Това ни говори не само, че Лайпциг са готови за нещо голямо, но и че имат характера да го направят. 2 пъти попадат в мини криза през сезона, и 1вият път се измъкнаха от нея изключително успешно. По пътя на логиката следва и сега да е така след като видяхме какво направиха в Мюнхен.

 

Вердер не спират да затъват. За съжаление на бременските музиканти, това май ще им е последният сезон в Бундеслигата, защото с тази игра, която показват в момента, най – вероятно ще изпаднат. Отделно защитата им е ужасяваща. Това, че допуснаха 48 гола в 21 мача е едно на ръка, но самите грешки, които правят, са плачевни и можеха спокойно да допуснат дори над 60 през сезона.

 

 Експертно мнение : Очакваме абсолютна доминация и безкомпромисна победа за Лайпциг. Нормално е коефициентът за знак 1 да е толкова нисък, затова ще се ориентираме към по – висок коефициент. Смятаме, че Вердер трудно ще вкара гол на Лайпциг, а домакините ще започнат силно още в началото. Затова избираме 1во полувреме – Победа за Лайпциг на 1.64.

 

Лайпциг са водели на полувреме във всяко едно от 3те си домакинства на Вердер

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА ЛАЙЦПИГ

rb leipzig1 - РБ Лайпциг - Вердер Бремен, Прогноза от Бундеслига

Скоро

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА ВЕРДЕР

werder bremen1 - РБ Лайпциг - Вердер Бремен, Прогноза от Бундеслига

Скоро

Подобни прогнози

Виж цялата прогноза на: https://betinum.com/arg-predictions/%D1%80%D0%B1-%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BF%D1%86%D0%B8%D0%B3-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B4%D0%B5%D1%80-%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D1%82/

Comments Off on РБ Лайпциг – Вердер Бремен, Прогноза от Бундеслига

Comments are closed.