Реал Мадрид – Виктория Пилзен, прогноза (23/10/2018)

Прогноза за Реал Мадрид – Виктория Пилзен от Шампионска лига. Ще успее ли Белият балет да излезе от кризата?

Протоколен мач за Реал Мадрид

Няма да разберем от този мач дали Белият балет ще излезе от кризата, защото мачът е протоколен. Разликата в класите е огромна и Реал Мадрид почти със сигурност ще победи. Издънка би станала само при огромна липса на спортен шанс в реализирането на чистите голови положения.

Реал Мадрид постави антирекорд за най-много минути без вкаран гол – 481. От тази гледна точка е плашещо да ги търсим да вкарат 3 или повече гола. Но сегашният съперник допуска много попадения.

Прогнози (на живо) за мачове: точен резултат, краен изход, голове

Макар и Реал да записа серия от мачове без победа, в повечето от тези срещи отборът създаде достатъчно на брой чисти голови положения. Понякога късметът пред гола не е с теб.

За пример ще дам Лудогорец. Той започна сезона с малко на брой вкарани попадения, но с достатъчно на брой чисти положения в тези мачове. Логично – след това вариацията се нормализира и Лудогорец започна да бележи много голове със същия брой чисти положения.

Сбъдната мечта за Виктория Пилзен

За отбор като Виктория Пилзен да играе на „Сантяго Бернабеу“ в мач от групите на Шампионска лига е сбъдната мечта. Футболистите ще играят с удоволствие, освободени от всякакви очаквания към тях да измъкнат точка или три.

Отборът не е достатъчно убедителен в своето първенство. А какво остава за Шампионска лига в компанията на Реал, Рома и ЦСКА Москва. Пилзен и Славия Прага са на върха в класирането със съответно 28 и 30 точки. Но головата разлика на Виктория е 18:11, докато тази на Прага е 28:7. Пилзен е с много неубедителна голова разлика.

Виктория Пилзен допуска много голове в първенството. В Шампионска лига е същото: Пилзен – ЦСКА Москва 2:2 краен резултат и 9:16 голови положения, Рома – Пилзен 5:0 краен резултат и 22:7 голови положения.

Прогноза за Реал Мадрид – Виктория Пилзен

Изправят се отбор (Реал Мадрид), който създава достатъчно на брой чисти голови положения, и отбор (Виктория Пилзен), който позволява много чисти положения пред вратата си.

Логично е първият отбор да вкара поне няколко гола.

Игра с обосновани футболни прогнози

Топ факти за Реал Мадрид – Виктория Пилзен

  • Реал Мадрид не е побеждавал в последните си 5 срещи.
  • Реал Мадрид са в серия от 3 поредни загуби.

Материалът Реал Мадрид – Виктория Пилзен, прогноза (23/10/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/10/реал-мадрид-виктория-пилзен-прогноза/

Comments Off on Реал Мадрид – Виктория Пилзен, прогноза (23/10/2018)

Comments are closed.