Реал Сосиедад – Реал Валядолид, Прогноза от Ла лига

АНАЛИЗ И ПРОГНОЗА НА РЕАЛ СОСИЕДАД - ВАЛЯДОЛИД

Реал Сосиедад няма да се спрат пред нищо, за да влязат в топ 4 този сезон в Ла лига. Сосиедад правят невероятен сезон, който може да завърши по идеален начин. Те са близо до финал в Копа дел Рей и имат немалък шанс да го спечелят, а в първенството имат възможността да се възползват от грешките на другите отбори, повечето от които имат ангажименти в Европа. Сосиедад взеха една от най – важните си победи за сезона и то по категоричен начин с 3-0 над Валенсия и така изолираха прилепите в известна степен от борбата за топ 4.

 

Ако Валядолид оцелее, това ще е заради страхотната си защита този сезон, а в момента е много по – вероятно да оцелее в Ла лига. В миналия кръг Реал взеха също толкова важен успех срещу тим, който се бори за оцеляване, а именно Еспаньол. Валядолид по принцип разчита много на дългите топки и агресивната игра. Често с физика тимът си печели точките, но това ще е трудна задача срещу Реал Сосиедад, които имат доста качество в състава си.

 

 Експертно мнение : Смятаме, че тук силите на Валядолид няма да стигнат. Също така при тях е много важно как се справят халфовете. Те са ключът към добрата им игра в защита, защото хората в средата покриват много добре повечето празни зони на терена, когато се отворят такива в дадени моменти. Победата за Реал Сосиедад тук е задължителна, докато при Валядолид едва ли мотивацията ще е чак толкова голяма имайки предвид, че не са толкова близо до опасната зона. Прогноза – Реал Сосиедад да победи на 1.52.

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА РЕАЛ СОСИЕДАД

real sociedad - Реал Сосиедад - Реал Валядолид, Прогноза от Ла лига

Скоро

НОВИНИ ЗА СЪСТАВА НА ВАЛЯДОЛИД

real valladolid - Реал Сосиедад - Реал Валядолид, Прогноза от Ла лига

Скоро

Подобни прогнози

Виж цялата прогноза на: https://betinum.com/arg-predictions/%D1%80%D0%B5%D0%B0%D0%BB-%D1%81%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%B4-%D1%80%D0%B5%D0%B0%D0%BB-%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D1%8F%D0%B4%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B4-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7/

Comments Off on Реал Сосиедад – Реал Валядолид, Прогноза от Ла лига

Comments are closed.