Република Корея – Мексико, Мондиал (23/06/2018)

На 45 хилядният стадион в Ростов в мач от Мондиал 2018 се изправят два тима от различни континенти – Южна Корея и Мексико.

Южна Корея е лесен за преодоляване отбор!

Корейците са за 9-ти пореден път на Световно. Но са лесен за преодоляване отбор. Изключвам съвместното им домакинство с Япония, когато излязоха от групите благодарение на съдиите. А даже играха и полуфинал.

Сега реалностите са други. Срещу добре организираните Шведи нямат точен удар във вратата им. Не играят грубо, но си заработиха и два жълти картона.

Корейците задължително ще покажат дух и воля срещу Атцеките. На трибуната ще е президента на Държавата. Корейшо ще трябва да търси задължително победа. Това означава свободни пространства за хитрите латиноси.

Бонуси и страхотни оферти за Мондиал 2018 от bet365 – разгледай ги!

Мексико не се страхува от никой!

Минавам към Мексико. Отбор, който е надигравал и по-големи тимове от Корея.

В първият си мач хвърлиха бомбата срещу Германия. Сега им трябва съвсем малко да се понапънат срещу Азиатците и да прескочат групата си. Така, както са го правили в предишни участия.

Мексико има отбор, който при добро стечение на обстоятелствата, може да играе и Финал.

Още една прогноза за Южна Корея – Мексико (23/06/2018)

Прогноза за Южна Корея – Мексико

На Корейците им трябва победа задължително. Това ще отвори шансове за бързата атака на Мексико. С пропуските си срещу доста по-добрата защита на Германия, Чичарито и компания им спестиха по унизяващ резултат. Ацтеките са длъжни да завършат започнатото.

Срещу Бундестима Мексико заработи два картона и предизвика съперника си да получи два. Това с картоните е риск. Зависи и от развоя на мача.

Нямам съмнение, че по-опитният и изпълнен с класни играчи тим на Мексико ще си вземе мача. И след това ще се наслаждава на живота и красотата на тази непозната за тях земя, докато очакват съперника си на осминафинала.

* Прогнозата е генерирана чрез функцията Създай Залог на bet365.

Материалът Република Корея – Мексико, Мондиал (23/06/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/06/република-корея-мексико-мондиал/

Comments Off on Република Корея – Мексико, Мондиал (23/06/2018)

Comments are closed.