Рома – Каляри: Прогноза и залог от Серия „А“ на Стефан Ралчев

Римските вълци са с две победи и две равенства в последните четири мача и като цяло играят добре. Рома е с 55 точки и е на шесто място, петият Аталанта е с 56 точки, четвъртият Милан също е с 56 точки. Борбата за едно място наистина ще бъде жестока. Като не бива съвсем да отписваме и Торино, който е седми с 53 точки, тоест само на 3 от Милан.

За мен мачът с Каляри е в грахага задължителни пред Рома и на всяка цена домакините трябва да спечелят. Защото до края на сезона всяка грешка особено в такива наглед по-лесни двубои ще бъде фатална. А милионите от Шампионската лига са достатъчен аргумент всеки един клуб да гони участие в турнира.

Рома има проблеми с контузените Де Роси, Карсдорп и Сантон. За гостите от Каляри няма да играе Кастро.

Тук като че ли друга алтернатива освен победа на Рома не виждам, но коефициентите са твърде ниски и затова посягам към един от хубавите пазари в букмейкъра Winbet.

Ще комбинирам победа на вълците с под 4,5 гола за коефициент 1.80. Мисля, че ставката е достатъчно добра и ако се комбинира с още някой сигурен мач, би трябвало да нямаме проблеми. Защото наистина не виждам Рома, ако не победи в този мач, какви по-високи цели ще преследва в оставащите кръгове.

Единичен: Текущ
Италия, Серия "А"
19:00/27 апр.
Рома - Каляри
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?

Запись Рома – Каляри: Прогноза и залог от Серия „А“ на Стефан Ралчев впервые появилась Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/roma-cagliari-stefan-ralchev-27-04-19/

Comments Off on Рома – Каляри: Прогноза и залог от Серия „А“ на Стефан Ралчев

Comments are closed.