РоПС Рованиеми – Хонка, прогноза (03/05/2018)

Поради не особено богатата на мачове програма в четвъртък, се насочвам малко по на север. Във Финландия, където предстои да се изиграят мачовете от поредния 7-ми кръг от новия сезон във Вейкаус лигата. В един от тези двубои съперници ще са тимовете на РоПС Рованиеми и Хонка.

РоПС Рованиеми започна перфектно сезона

Домакините от града на Дядо Коледа са едноличен лидер в класирането с 16 точки след 6 изиграни мача. Зад тях дори е действащият шампион и абсолютен хегемон през последните години във Финландия отбор на ХИК Хелзинки.

Статистиката на домакините е почти съвършена – 5-1-0. Като загубиха първите си точки едва в предишния кръг при нулевото равенство като гост на ТПС Турку.

Тук задължително трябва да се обърне внимание на головата разлика на тима на РоПС – 9:0. Както виждате, отборът разполага с перфектна защита.

Бонуси за онлайн залози от букмейкъри!

Хонка се адаптира трудно в елита

От своя страна, Хонка е далеч от най-добрата си форма. Отборът трудно се адаптира към реалността в елита, след като не беше играл на най-високо ниво 4 поредни сезона.

Гостите са в дъното на класирането към момента. Те са и единственият отбор, който все още няма победа този сезон (3 равенства и 1 загуба).

Прогноза за РоПС Рованиеми – Хонка

Последните два мача между съперниците в днешната среща, изиграни през 2014 година, са завършили с победи за отбора от Рованиеми – 2:1 и 2:0. Очаквам подобен сценарий и в днешната среща. Прогноза: 1.

Печеливши футболни прогнози!

Материалът РоПС Рованиеми – Хонка, прогноза (03/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/ропс-рованиеми-хонка-прогноза/

Comments Off on РоПС Рованиеми – Хонка, прогноза (03/05/2018)

Comments are closed.