Рубин Казан – Уфа, прогноза (07/05/2018)

рубин уфа прогноза

Залог за Рубин Казан – Уфа, публикуван във форума за прогнози. Начало на мача: 19:30.

Прогноза: Най-много гол на Рубин Казан – Уфа!

oberti: Под 1.5 гола @ 2.25

Въпреки 5-точковото предимство пред зоната за оцеляване, казанците все още не са си осигурили място във Висшата лига на Русия за следващия сезон. Всичките 4 отбора, които са по-ниско в класирането от Рубин, имат възможност да ги задминат. Но на домакините им е нужна само 1 точка в оставащите две срещи.

Какво по-лесно от това да вземеш точки на свой терен от отбор, който не се бори за нищо и си е подсигурил участието в следващият сезон на Премиер Лига на Русия?

От изиграните домакинства на Рубин Казан се вижда, че на свой терен не играят лошо и са губили само от топ отборите (с малки изключения). Следователно днес ще е лесно да се вземе поне точка от Уфа.

Промени залог от вече пуснат фиш – разбери как!

В интерес на истината, днес е задължително Рубин Казан на Ивелин Попов да вземе минимум точка, защото след това отборът гостува на Краснодар. А те се борят за място в следващият сезон на евро турнирите.

Вижда се, че домакините имат желание да продължат в Премиер Лига на Русия и днес ще заложа за така нужната точка за домакините.

За мен този мач клони към нулево равенство, въпреки че в последните 7 единоборства виждаме голове и в двете врати.  Уфа трудно бележат в гостуванията си, а Рубин Казан не са допускали повече от 2 гола на свой терен.

Дали днес ще видим победа на домакините или пък равен, с който също ще си гарантират оставането в елита на Русия? По-сигурният залог от равенство според мен е под 1.5 гола!

Емполи – Кремонезе, прогноза (07/05/2018)

Материалът Рубин Казан – Уфа, прогноза (07/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/рубин-казан-уфа-прогноза/

Comments Off on Рубин Казан – Уфа, прогноза (07/05/2018)

Comments are closed.