Руска Премиер Лига

Анжи - ЦСКА
Honda - CSKA Moscow
Русия
Час - 15:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.25
Сигурност - 6/10
Целите и възможностите пред двата тима са коренно различни. Анжи са на последно място в класирането и до голяма степен може да се каже, че са пътници. ЦСКА Москва не правят най- бляскавия си сезон, но все пак са на 7 точки от първото място преди този кръг и целта им е поне да се доберат до място, даващо право на участие в Шампионската лига. Факт е, че ЦСКА играят доста неубедително като гости, но все пак силите би трябвало да им стигнат, за да се справят с последния във временното подреждане. Прогноза 2.

Витория Сетубал - Ещорил
Португалия
Час - 22:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.90
Сигурност - 7/10
Ещорил са в битката за място в европейските турнири през следващия сезон, докато Витория Сетубал са в средата на класирането и не се борят за нищо. Прави впечатление отличната игра на Ещорил като гости. Те се представят по- добре в срещите си далеч от дома, като по този показател единствено водача Бенфика е пред тях. Ещорил са и в страхотна форма, като имат 5 победи в последните си 6 мача. Везните се накланят към знак 2.

Алмерия - Реал Сосиедад
Испания
Час - 23:00
Прогноза - 2
Коефициент - 2.10
Сигурност - 7/10
Домакините са в ужасна форма и в последните си 5 срещи имат спечелена една-единствена точка, като тази серия от мачове ги изпрати на предпоследното място в класирането. Гостите от Сосиедад са в значително по- добра форма. Те към момента са на пета позиция и се борят за своето място в Европа. Реал Сосиедад спечелиха много убедително последните си две срещи срещу Алмерия и предполагаме, че сега ще повторят същото упражнение. Прогноза 2.

Метц - Брест
Франция Лига 2
Час - 21:30
Прогноза - 1
Коефициент - 1.65
Сигурност - 8/10
Брест влязоха в една много добра серия, но те са предимно домакински отбор и в срещите си навън не се представят толкова добре. Домакините пък са начело на класирането и като домакини са почти безгрешни. Влизането в Лига 1 все още не е сигурно за Метц и те са длъжни да преодолеят препятствието, наречено Брест. Прогноза 1.

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/03/blog-post_24.html

Comments Off on Руска Премиер Лига

Comments are closed.