Салернитана срещу Болоня: Прогноза от Серия А на Мартин Георгиев

Единичен: Текущ
Серия А - Италия
19:00/10 дек.
Салернитана - Болоня
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Единичен: Текущ
Серия А - Италия
19:00/10 дек.
Салернитана - Болоня
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

В интригуващ мач от Серия А Салернитана ще бъде домакин на Болоня на стадион „Аречи“ на 10 декември 2023 г. И двата отбора показват колебливи форми през този сезон, което добавя елемент на непредсказуемост към срещата. Сблъсъкът предлага възможност на Салернитана да обърне съдбата си, докато Болоня ще се стреми да надгради стабилността си в средата на таблицата.

Анализ на текущата форма

Салернитана влиза в мача на по-заден план, след като в последните мачове имаше трудности с няколко поражения, които ги оставиха на опашката на таблицата. Отборът прояви уязвимост в защита, което доведе до поредица от загуби, като единственото спасение беше малката домакинска победа срещу Лацио и равенството. Атаката им е донякъде непоследователна, а неотдавнашното им представяне срещу силния отбор на Фиорентина показа, че имат проблеми за решаване и в двата края на терена.

Видя ли всички бонуси на Бетано?

Обратно, Болоня изглежда по-уравновесена; формата им е по-скоро смесена, но със сигурност по-ярка от тази на съперниците им. Вкарвайки два гола срещу Торино и удържайки твърдо в защита, за да откажат Лацио, те показаха способност както да предизвикват, така и да се противопоставят в еднаква степен. Неотдавнашното им равенство с Лече обаче е пример за това, че Болоня не е имунизирана срещу загуба на точки срещу страни, които може да се очаква да победят – фактор, който може да се прояви в този мач.

Един срещу друг

Исторически погледнато, срещите между Салернитана и Болоня са били доста равностойни, като последните преки двубои са завършили с равенства, при които и двете страни са откривали резултата. Този модел подсказва, че може да се очаква напрегната надпревара, като миналите мачове показват възможност за голове и от двата отбора.

Съвети за залози

Прогноза 1: Над/По-малко голове – Над 2,5 гола @ 2.10

Тенденцията за атака в последните директни двубои и нуждата на Салернитана от точки, за да подобри положението си, предполагат открит мач с голове. Формата на Болоня и способността им да вкарват срещу подобна опозиция дават увереност да очакваме поне три гола в редовното време.

Прогноза 2: И двата отбора да отбележат – Да @ 1.91

Като се имат предвид тенденциите в предишните срещи и като се имат предвид атакуващите възможности и скорошната форма на двата отбора, вероятно и Салернитана, и Болоня ще се разпишат в този мач.

Публикация Салернитана срещу Болоня: Прогноза от Серия А на Мартин Георгиев публикувана в Букмейкър Рейтинги.

Виж цялата прогноза на: https://bookmaker-ratings.bg/tips/salernitana-bologna-martin-georgiev-10-12-2023/

Comments Off on Салернитана срещу Болоня: Прогноза от Серия А на Мартин Георгиев

Comments are closed.