Сампдория – Наполи, прогноза (13/05/2018)

сампдория наполи прогноза

Прогноза за Сампдория – Наполи, публикувана във футболния форум. Начало на мача: 21:45.

Прогноза: Сампдория ще довърши Наполи!

Дедовия: Сампдория да победи @ 5.00

Наполи връчиха собственоръчно Скудетото на Ювентус, набирайки през пролетния полусезон едва 16 точки от 30 възможни. И най-големите оптимисти в Неапол вече не вярват на никакви математически шансове. Край. Сезона свърши. Наполи завършиха втори и не могат да се придвижат нито нагоре, нито на долу.

Причината за този все пак крах е много проста. Късата резервна скамейка на отбора. А треньора Сарри въобще не използваше ротации. Баналната умора и психическо напрежение доведоха до грешки и загуба на точки. Сега Наполи са като боксьор в 12-тия рунд, който знае, че ще загуби по точки и само се опитва да стои на крака.

Възможно е в този мач Сарри да се смили над изморените си бойци и да им даде почивка, спомняйки си, че има и други играчи.

Acca Edge от Betfair – подсигурени залози за прави колонки!

Само Наполи и Ювентус са събрали у дома повече точки от Сампдория. Отбора на Джанпауло превърна своя стадион в истинска крепост. Той ще се постарае да запази това впечатление и в последния си мач пред своите фенове.

И те нямат сериозна мотивация, но може да застигнат Фиорентина. А и Наполи са добър дразнител да се наложиш над прехвалените. Имат си и личен мотив да отмъстят за загубата с 3-2 в първия кръг. Такива неща не се забравят.

Имат и капацитета да го направят. У дома победиха Ювентус, равен с Рома, едва не победиха Лацио, водейки до 80-та минута. Поредната италианска изненада за любителите на статистики, мразещи да разсъждават, е на дневен ред в неделната нощ.

Рома – Ювентус, прогноза и факти (13/05/2018)

Материалът Сампдория – Наполи, прогноза (13/05/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/05/сампдория-наполи-прогноза/

Comments Off on Сампдория – Наполи, прогноза (13/05/2018)

Comments are closed.