Сасуоло – Беневенто, прогноза (15/04/2018)

Сасуоло е домакин на Беневенто в мач от Серия А на Италия.

Беневенто е трагичен гост!

Новакът Беневенто дълго време нямаше победа в елита. Но се „събуди“ и постигна цели 4 досега. Всичките обаче бяха постигнати на свой терен.

А при визитите на скромния тим стоят две „дупки“ в графата за равенства и победи! От 15 срещи навън – 15 загуби!

Футболна статистика за мачове!

Сасуоло е в добра моментна форма!

Сасуоло пък е другият странен състав в елита. Зелено-черните са отборът с най-слабото нападение в Серия А, като са вкарали едва 21 гола от 31 мача. А на свой терен те имат само две победи от общо 7!

Все пак, напоследък домакините направиха силна серия от мачове без загуба – две победи и 4 равенства от последните 6 мача. Точките от тях измъкнаха тима от Емилия-Романя извън опасната зона. Към момента се намира на 3 точки пред изпадащите състави.

Топ футболни залози!

Прогноза за Сасуоло – Беневенто!

Сега се отваря чудесна възможност Сасуоло да спечели нови 3 ценни точки, с които да си гарантират до голяма степен оставането в елита и през следващата кампания.

В края на миналата година Беневенто бе надигран от Сасуоло с 2:1. Очертава се нова загуба за новаците, които са с най-слабата отбрана.

Доменико Берарди (коефициент 2.87 от Betfair да се разпише по всяко време) ще бъде най-голямата заплаха за вратата на гостите, които очаквам да инкасират 2-3 гола.

Материалът Сасуоло – Беневенто, прогноза (15/04/2018) е публикуван за пръв път на Топ Залози.

Виж цялата прогноза на: https://topzalozi.com/2018/04/сасуоло-беневенто-прогноза/

Comments Off on Сасуоло – Беневенто, прогноза (15/04/2018)

Comments are closed.