Световното по футбол

Аржентина - Швейцария
Argentina
Световно първенство
Час - 19:00
Прогноза - 1
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Швейцарците играха добре срещу по- слабите съперници в групата си, но в единствения мач, в който срещу тях се изправи голям отбор, бяха разгромени и си проличаха много слаби места в играта им. А Аржентина със сигурност е друг голям отбор, който се цели в титлата. Те направиха три победи в групата си. Трудно ни е да си представим как тази Швейцария ще издържи на натиска на избраниците на селекционера Сабела. Прогноза 1.

Санта Колома - Банантс
Квалификации за Шампионска лига
Час - 21:00
Прогноза - 2 (-1 ХК)
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10
Започнаха вече и първите квалификационни двубои от Шампионската лига. Тук ясно се вижда разликата в класите между двата отбора. Домакините са от футболното джудже Андора и в състава им са събрани главно аматьори. Гостите, макар и да нямат играчи от световна класа, са шампиони на страна като Армения, която е в пъти по- силна на клубно ниво от Андора. Очакваме гостите да си осигурят продължаването напред още в първия мач. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.

Ла Флорита Монтеджардино - Левадия Талин
Квалификации за Шампионска лига
Час - 21:30
Прогноза – 2 (-1 ХК)
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10
И тук логиката ни е абсолютно същата. Левадия Талин са голям отбор, който е няколко класи над скромното отборче от скромната държава Сан Марино. Естонското първенство никак не е слабо, така че Левадия Талин са си един отбор на добро европейско ниво. Същото далеч не може да се твърди за домакините. Първенството в Естония е в разгара си и гостите едва ли искат да оставят всичко да се решава в домакинския им мач.

Слиема Уондърърс - Ференцварош
Квалификации за Лига Европа
Час - 19:45
Прогноза - 2 (-1 ХК)
Коефициент - 2.10
Сигурност - 6/10
И в този мач залогът ни е същият. Малтийският тим дори не успя да завърши на първо място в слабото местно първенство, докато гостите завършиха сезона в Унгария със 9 поредни победи. Слиема пък имаха само една победа в последните си 8 мача на края на кампанията. Очакваме класата да си каже думата.

ТВ Програма
19:00 Аржентина - Швейцария ---> БНТ 1
23:00 Белгия - САЩ ---> БНТ 1

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/07/blog-post.html

Comments Off on Световното по футбол

Comments are closed.