Световно Първенство Бразилия 2014

Еквадор - Франция
Световно първенство
Час - 23:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.80
Сигурност - 8/10
Ако Франция подходят сериозно към тази среща не се и съмняваме в тяхната победа. На това първенство Франция играе на топ ниво и дават заявка за нещо голямо. Класирането и първото място в групата са им на практика гарантирани и треньорът най- вероятно ще даде почивка на някои от основните си състезатели, но въпреки това очакваме Петлите да разнищят и еквадорския състав, в който личат много пробойни. Прогноза 2.

Хондурас - Швейцария
Световно първенство
Час - 23:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Да, Швейцария бе разгромена от Франция, но това не се случи защото Кръстоносците са слаби, а защото Петлите са прекалено силни. Но в първия си мач играчите на Отмар Хитцфелд показаха, че могат да се справят с отбори, които са по- слаби от тях. Хондурас са тоталния аутсайдер в групата и нямат силите да се противопоставят на звездните играчи на европейците. Важно е да отбележим, че победата е задължителна за Швейцария, за да продължат към осминафиналите, докато за домакините мачът е без значение. Прогноза 2.

Босна и Херцеговина - Иран
Световно първенство
Час - 19:00
Прогноза - Х
Коефициент - 3.50
Сигурност - 4/10
Иранците показаха, че не са никак слаб отбор, записвайки равен с Нигерия и загуба от Аржентина, но бяха на няколко минути от това да вземат поне точка, а дори можеха и да победят. Смятаме, че силите им ще стигнат за точка и срещу Босна, които вече отпаднаха от първенството, но въпреки това показаха много положителни неща. Прогноза Х.

Нигерия - Аржентина
Световно първенство
Час - 19:00
Прогноза - 2
Коефициент - 1.50
Сигурност - 9/10
Аржентина са абсолютния доминант в тази група и смятаме, че ще минат без затруднения през африканците. В миналия мач играчите на Сабела имаха затруднения, но тогава просто Иран играеха прекалено затворено. Нигерия практикуват по- открит футбол и не са свикнали да се отбраняват, както ще им се наложи в този двубой. Прогноза 2.

ТВ Програма
19:00 Босна и Херцеговина - Иран ---> БНТ 2
19:00 Нигерия - Аржентина ---> БНТ 1
23:00 Еквадор - Франция ---> БНТ 1
23:00 Хондурас - Швейцария ---> БНТ 2

Виж цялата прогноза на: http://www.prognozi365.com/2014/06/2014_25.html

Comments Off on Световно Първенство Бразилия 2014

Comments are closed.